10 DIRECTORI și adjuncții lor din CEO, CONCURS pentru posturile pe care le ocupă!

cariera

Directorii carierelor CEO și adjuncții lor vor da concurs pentru posturile pe care le ocupă. Reorganizarea companiei s-a lăsat cu noi sucursale în partea de minerit și cu schimbarea titulaturilor unităților miniere. Sucursala Divizia Minieră și UMC-urile au fost desființate, șefii unităților devenind provizoriu șefi de cariere, fiind înființate și două posturi de directori de sucursale.

După desființarea UMC-urilor, directorii au fost oarecum retrogradați, fiind numiți șefi de cariere doar pentru o perioadă de probă de 120 de zile și cu salarii diminuate simțitor. Cum aceasta expiră, în unele cazuri, din noiembrie, până la sfârșitul lunii decembrie, actualii șefi trebuie să dea concurs dacă vor să mai rămână în funcții. De asemenea, concursul se va organiza pentru toate situațiile simultan și pot participa și alți salariați. Adjuncții directorilor trebuie să treacă de examenul profesional pentru că și aceștia au fost numiți cu perioadă de probă.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Comisie Mixtă la CEO pentru regulamentul acordării cotei de cărbune în natură!

Cei care fac parte din Comisia Mixtă Administrație-Sindicate de la CE Oltenia trebuia să se …

6 comentarii

 1. trebuiau numiti abia dupa ce luau examenul

 2. Asa doar daca vor concura cu ei insisi. Daca se mai inscrie si al doilea si le sufla-n ciorba, uita de examen ca la resurse umane.
  Trofin-media 6 (acolita lui ilie) e tinuta cu salariul de director resurse umane in turceni, olaru-lacatusu (cel care face matrapazlacuri cu antonie) e tinut director resurse umane, desi la concurs au fost penibili.
  Iar Golea tace! L-au uns administrator la Pandurii si i-au inchis gura

  • Excavatorul rosu

   Taci dracu de excavatorist prost! Te trezisi cu speculatii si afirmatii fara rost. Eu zic sa ti vezi de manetele se la excavator!

 3. Sunt acord cei care ocupa funcția de director CEO,să dea examene ,nu să fie numiți de partide,dar cei care se prezintă să aibă specialitatea de ingineriei mineri nu alte specialități.

 4. Promovați fără concurs.

  Întâi se susține concursul și apoi urmează perioada de probă. Să dea concurs și juriștii care ocupă posturile fără concurs inclusiv Liliana Dungan.

 5. Lăsați dracu concursul ca fata lui marlanescu de la virdări da cucuruzul la inleji vine cu lire la taso si va sufla iar postul tot pe el il numește nu pe golumbu ! Hai bafta si puneți burțile umflate pe cărți de asi, popi di juveți ! Pa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.