10 motive pentru care fiecare femeie ar trebui să se masturbeze

trc

Din punct de vedere istoric, masturbarea a avut o reputație proastă. Însă nu ai de ce să te rușinezi. S-a demonstrat că are foarte multe beneficii pentru sănătatea fizică și mentală. În plus, te face să te simți bine.
Studiile arată că majoritatea femeilor peste 18 ani s-a masturbat cel puțin o dată, dar puține dintre ele o fac în mod regulat, relatează thehuffingtonpost.com. Doar 7.9% dintre femeile cu vârste cuprinse între 25-29 de ani se masturbează de trei ori pe săptămână, în comporație cu 25.4% dintre bărbați, conform Universității din Indiana. Iată motivele pentru care este bine să te masturbezi regulat

1. Te face fericită
Explicația este simplă. Orgasmul produce endorfină, dopamină și oxitocină. Acești hormoni sunt responsabili pentru starea de bine.

2. Te simți mai bine în pielea ta
Corpul ar trebui să fie prietenul tău cel mai bun. E unul din puținele lucruri care va fi cu tine toată viața. Este important să îți cunoști anatomia și să te simți bine cu tine însăți.

3. Îți îmbunătățește viața sexuală
Masturbarea te ajută să îți explorezi corpul și să afli ce îți place cel mai mult. Dacă îți cunosti corpul în acest fel, vei fi mai încrezătoare în pat și vei ști cum să îți îndrumi partenerul.

4. Te ajută să te odihnești mai bine
Există un motiv pentru care ți se face somn după un orgasm. Climaxul sexual te ajută să te detensionezi fizic și psihic și îți obosește corpul. De aceea adormi imediat după și ai un somn mult mai relaxat.

5.Este un mod bun de a scăpa de tensiunea sexuală
Dacă nu ai avut parte de sex în ultima vreme, masturbarea este soluția perfectă pentrua-ți satisface libidoul. Nu îți crează probleme și nu te întreabă dacă a fost bine după.

6. Masturbarea te scapă de durerile menstruale
Acum există un motiv să o faci și în timpul menstruației. Dacă te masturbezi, vei scapa de crampe și contracții musculare. Îți detensionează mușchii și îți relaxează corpul.

7. Te scapă de stres
Masturbarea te relaxează și te face să te simți mai calmă după o zi obositoare la muncă. Dacă nu vrei să dai bani pe lecțiile de yoga sau pe masaj, te poți stimula singura și ai scăpat de stres.

8. Masturbarea te ajută să rămâi activă din punct de vedere sexual, chiar dacă nu faci sex
Pentru a păstra țesuturile sănătoase și elastice este bine să te stimulezi singură dacă nu ai momentan un partener. Masturbarea ajută fluxul sanguin și îți păstrează creierul sănătos. Excitația începe în creier, cu cât faci mai mult sex, cu atât vrei s-o faci mai des.

9. Jucăriile sexuale care te ajută se te masturbezi
Există vibratoare hands-free sau rujuri care sunt și vibratoare, există câte unul pentru fiecare femeie. Ai de unde să alegi și te va ajuta să experimentezi într-un mod distractiv și inedit.

10. Ai parte de orgasme multiple
Atunci când înțelegi cum îți funcționează corpul vei știi cum să îți oferi plăcere mai bine. Poți să ai parte de orgasme multiple fără prea multe bătăi de cap.
Nimic rău nu se poate întâmpla dacă te masturbezi. Nu poți lua boli cu transmitere sexuală, nu rămâi însărcinată și nu te vei îmbolnăvi. În plus, de asta este unul din cele mai naturale lucruri din lume. Nu există motive pentru care să nu o faci.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *