10 trucuri pentru sex pasional

trdc

Fă-i masaj în punctul potrivit
Poartă-ţi degetele de-a lungul coloanei vertebrale şi insistă la baza ei, chiar sub ultima vertebră. Masează zonă prin mişcări circulare şi uşoare, apoi fă-o un pic mai dur; ciupeşte-l, dar nu foarte tare. În punctul cu pricina se afla terminaţii nervoase legate direct de aparatul genital. O idee minunată ar fi să foloseşti un ulei de ylang-ylang. Pe lângă faptul că masajul va lua turnură unor mângâieri mătăsoase, această plantă tropicală are calitatea de a-i mari aproape instantaneu libidoul.

Sărută-l cu o “întorsătură” a limbii
Pentru a transforma sărutul într-o noutate absolută, adaugă-i o altă dimensiune: suge-i limba uşor, în momentul în care pătrunde în gura ta. Sărutul e în sine foarte romantic, dar dacă o faci în felul ăsta, o să-l scoţi din minţi, cu siguranţă, pentru că îl trimite direct la sex oral. Dar, dincolo de raţiunile psihice, există şi o explicaţie ştiinţifică: dacă îi sugi limba, îi stimulezi automat muşchii gâtului şi ai pieptului. În felul acesta, zona de acţiune a sărutului asupra corpului se măreşte considerabil.

Tachinează-l cu milă
Amânarea plăcerii, spun psihologii, poate fi un afrodiziac incredibil. Sentimentul vânătorii, atât de caracteristic bărbaţilor, face că excitabilitatea nervoasă să crească direct proporţional cu durata urmăririi. Cu cât promisiunea plăcerii durează mai mult, cu atât sexul va fi mai exploziv. Înainte de a pleca la serviciu, freacă-ţi corpul gol de corpul lui, promiţându-i că veţi continua mai târziu. Apoi, pe durata întregii zile, trimite-i e-mail-uri în care îi descrii cu lux de amănunte ce ai vrea să-i faci chiar în momentul în care scrii.

Fă sex cu toate luminile aprinse
Lumina transforma experienta intimă în ceva extrem de personal. Atunci când vezi în detaliu persoană cu care o faci, gradul de conştientizare a actului este mult mai mare. În afară de o creştere a gradului de personalizare, sexul cu lumina aprinsă e poate cea mai bună metodă să-ţi dai seama ce-i place celuilalt cel mai mult.

Preia total controlul
În loc să-l îngropi în pat sub presiunea genunchilor tăi, încearcă o poziţie care pare să se practice de la babilonieni încoace: sprijină-te pe tălpi şi încearcă să te înalţi de-a lungul penisului lui, ca şi cum ai face un fel de jumătăţi de genuflexiuni. Multe femei găsesc că această poziţie este foarte excitantă, de vreme ce au un control total asupra mişcărilor. O altă parte bună a acestei poziţii este că îţi stimulează intens celebrul punct G, aflat pe peretele din faţă al vaginului.

Poziţia misionarului fără să atingi pământul cu picioarele
Pune-ţi picioarele pe umerii lui, în aşa fel încât genunchii să fie de o parte şi de alta a capului lui. Poziţia va fi lipsită de efort, iar lui îi va permite să te pătrundă cât mai adânc. Pe de altă parte, spun specialiştii, această poziţie provoacă o contracţie a muşchilor pelvieni; drept urmare, vaginul se contractă şi pare mai strâmt, iar asta îi va provoca lui plăceri suplimentare. Cât despre tine, îl vei simţi mai mare şi mai tare pe iubitul tău, prin presiunea pe care penisul o provoacă asupra pereţilor vaginali.

Fă sex pe masă sau pe birou
Dă-te jos din pat (dacă mai şi preiei controlul, l-ai înnebunit de tot) şi du-l de mânuţă către locul faptei. Întinde-te şi lasă-te pe mâinile lui: te va trage, întinde, mângâia şi te vei simţi posedată că niciodată. Faptul că ai curaj să schimbi locul de făcut sex e din start un stimulent care îţi va accelera pulsul. Spune-i, cu respiraţia întretăiată: “Te doresc atât de mult, încât nu mai am răbdare să ajungem în pat.”

Încearcă o tehnică antică
Vrei să-i transmiţi unde de şoc în părţi ale corpului pe care nici nu ştia că le are? Încearcă “spirală celor nouă”. Fă-l să înceapă prin a te pătrunde de nouă ori foarte repede şi superficial, apoi să te pătrundă o dată adânc; după care, de opt ori foarte repede şi de două ori adânc, şi tot aşa până când va ajunge la nouă pătrunderi adânci. Sexologii afirma că alternanta acestor mişcări îţi va stimula două grupuri de centri nervoşi: unul situat la intrarea în vagin şi celălalt în adâncime. În ceea ce-l priveşte pe el, capul penisului, cel mai sensibil, va fi extrem de răsfăţat.

Rămâi cu lenjeria intimă pe tine
Pune-i imaginaţia în funcţiune şi ţine-l departe de secretele corpului tău. Ceea ce ascunde o femeie este de o mie de ori mai provocator decât ceea ce arată. Din nefericire, mâinile lui sunt antrenate să te dezbrace în doi timpi şi trei mişcări. O metodă prin care îl poţi face să-şi ţină mâinile acasă este să aplici legea stripteuzelor: priveşte fără să atingi. Încearcă să o faci păstrând pe tine ciorapii cu portjartier şi o cămăşuţă de mătase care îţi dezveleşte doar un sân.

Închide aparatul de aer condiţionat
O sursă suplimentară de căldura va transforma întâlnirea voastră în ceva foarte fierbinte, la modul propriu. Picăturile de transpiraţie pot declanşa adevărate furtuni de feromoni, agenţi chimici emanaţi de corp. Evident, nu te gândi la o transpiraţie străveche, de câteva zile, ci la una pe care o emana corpul tău imediat după ce ai ieşit de sub duş, fără să te mai dai cu deodorante. Şi apoi, luciul transpiraţiei în lumina lumânărilor arată bine de tot şi mesajul subliminal te face să te gândeşti la… “sucurile” orgasmului.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *