13 trucuri sexuale ca să nu te uite niciodată (2)

sex_cmyk

7. Iartă-i (teoretic) „infidelităţile”
Este un truc greu de săvârşit, dar, crede-mă, este testat, şi merită efortul! Este testat faptul că toată lumea aleargă după ce nu poate avea. Dacă îi reproşezi iubitului tău că se uită la o femeie frumoasă pe stradă sau că l-a băgat în seamă o tipă pe Facebook, nu rezolvi nimic. Nu faci decât să-ţi înverşunezi iubitul, iar primul său instinct va fi acela să evadeze. Dacă vrei să te aprecieze şi să caute tot timpul să fie cu tine, acordă-i toată libertatea din lume. Crede-mă, nici nu va şti ce să facă cu ea! Va fi cu tine pentru că asta îşi doreşte, nu pentru că-l obligi tu. Şi cum ştie că tu nu-l ţii cu forţa lângă tine, va fi mai predispus să rămână în preajma ta.

8. Fii mereu gata pentru sex
E normal să te înţeleagă când pur şi simplu nu ai chef de sex, dar dacă tu simţi nevoia mai mereu să-l refuzi, analizează bine ce simţi pentru iubitul tău. În orice caz, pentru orice bărbat e frustrant să fie refuzat în peste 50% dintre cazuri. Din nou, un prim instinct ar fi acela să caute recunoaştere în ochii altei femei. Aşa că dacă vrei să fie stimulat să-ţi ofere totul în plan sexual, arată-te interesată de ofertele lui, chiar dacă nu mergeţi până la capăt.
9. Masturbează-te în faţa lui
Scenele care îl excită cel mai repede şi intens sunt cele vizuale, lucru confirmat atât de sexologi, cât şi de neurologi! Aşa că un truc eficient cu care îi faci sângele să fiarbă este să-i arăţi ceva foarte sexy. Simte-te bine în pielea ta şi oferă-i un show vizual de neuitat, cum ar fi să te masturbezi în faţa lui. Plus că e o lecţie de sex foarte bună!

10. Trimite-i sms-uri sexy
Un bărbat căruia îi creşti pe nesimţite adrenalina, fii sigură că va fi dependent de tine. Din când în când (vezi să nu devină un obicei), fă-i o propunere sexuală fix atunci când se aşteaptă mai puţin. Trimite-i un sms sexy în timpul programului de muncă, dacă vrei să-i creşti pulsul. În plus, aşa creezi şi tensiune sexuală între voi doi, care în mod clar contribuie la dependenţa lui pentru tine.

11. Stai deasupra şi mişcă-te frenetic
Nu mulţi bărbaţi se bucură de o parteneră de sex dinamică, gata de acţiune. Dar tu îi poţi oferi iubitului tău ocazional exact ceea ce îşi doreşte. O partidă sălbatică de sex, în care pui accentul pe plăcerea ta şi iei frâiele în mâini.

12. Alternează sexul oral cu cel normal
Cu acest truc îi vei oferi iubitului tău o trataţie neaşteptată, care sigur se regăseşte în fanteziile lui. Când faceţi sex, opreşte-te subit şi fă-i puţin sex oral, după care schimbă poziţia de sex. Va rămâne mască şi va avea foarte repede orgasm.

13. Provoacă-l când sunteţi în public
Nu aştepta să ajungeţi acasă ca să pui mâna pe iubitul tău. Mulţi bărbaţi se simt neglijaţi, din cauză că partenera de cuplu nu-şi manifestă dorinţa. Aşa că ia-l prin suprindere pe iubitul tău şi atinge-l într-un mod mai intim sau şopteşte-i ceva incitant când sunteţi în public.

Loading...

Citește și

5 avantaje ale sexului regulat

Dacă doriţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.