16 ŞEFI din CEO, pe lista disponibilizaților!

ceo-cmk

Directoratul Complexului Energetic Oltenia va lua o decizie, în următoarea ședință, cu privire la încetarea raporturilor de muncă cu mai mulți șefi din cadrul companiei, printre care și doi directori.

Radu Cristian Pop, directorul Direcției de Management Proiecte și Ionuț Daniel Dragomir, directorul Direcției de Achiziții din CEO pot fi trecuți pe lista de disponibilizați, întrucât au contracte pe perioadă determinată cu compania, care expiră la finele anului. Totuși, potrivit planului de disponibilizare, contractele de muncă ale celor doi directori pot fi încetate mai devreme. În această situație se regăsesc și alți 14 șefi din cadrul CEO, pentru care Contractul Colectiv de Muncă nu prevede excepții. Dacă Directoratul va decide în acest sens, aceștia vor privi un preaviz de 20 de zile începând cu prima săptămână a lunii viitoare.
În afară de cei în perioada de pre-pensionare, începând de la începutul acestei săptămâni au mai intrat în preaviz și persoanele care aveau două raporturi de muncă, adică mai aveau un serviciu în afară de cel de la CEO.
Singurii angajați pe perioadă determinată dar care vor scăpa de disponibilizare sunt cei care au cedat terenuri complexului energetic.

Adrian Georgescu

loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

2 comentarii

  1. Sa nu uitati de Marcel Dobrogeanu

  2. Pe șchiopul de la resurse, matematicianul lui peste care nu știe nici adunarea si scăderea, profanul pulpescu il opriți să-i faceți statuie ptr cați salariați a dat afara cu falsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *