duminică , 23 aprilie 2017 - 11:00

2.500 de euro, amendă pentru DEFĂIMAREA fostei soții

Un cunoscut cântăreț a fost condamnat în instanță să plătească 2.500 de euro împreună cu editorul său, ca daune pentru fosta sa soție. Acesta a fost acuzat de defăimare, iar cei doi vor trebui să plătească daunele din cauza unor declarații incredibile.

Cântărețul francez Johnny Hallyday a fost condamnat să-i plătească, împreună cu editorul său, 2.500 de euro daune interese fostei sale soții, Adeline Blondoeau. Motivul este un pasat dintr-o autobiografie, în care cântărețul spunea că fosta sa soție s-a culcat “cu toți tipii din Saint-Tropez”, informează agerpres.

Adeline Blondieau a pierdut în primă instanță, dar a făcut apel. Curtea de Apel din Paris i-a dat dreptate în cazul unuia dintre cele trei pasaje criticate din cartea „Dans mes yeux”, scrisă de Johnny Hallyday împreună cu Amanda Sthers, publicată în 2013.

Potrivit cântărețului, Adeline Blondieau „îl înșela cu toți tipii din Saint-Tropez”.

loading...

Citește și

Năstase, implicat într-un SCANDAL cu TENTĂ SEXUALĂ! FOTO

Federatia Internationala de Tenis (ITF) a deschis o ancheta dupa un comentariu nepotrivit al lui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.