250.000 de lei, bani ALOCAȚI pentru mai multe biserici din Gorj!

biserica-centru01

Mai multe biserici din Gorj vor primi suma de 250.000 de lei, bani repartizați din bugetul propriu al Consiliului Județean Gorj.

„Consiliul Judeţean Gorj va repartiza mai multor unităţi de cult suma de 250.000 de lei, prevăzută în bugetul propriu general al judeţului Gorj, pentru anul 2016. Vor primi bani mănăstirea din satul Strâmba-Jiu, de lângă Turceni, pentru schimbarea învelitorii din tablă, și biserica din Borăscu, pentru restaurarea picturii” se arată într-o hotărâre a Consiliului. Din suma totală, se vor aloca 90.000 de lei pentru construirea unei biserici noi în Târgu Jiu, în cadrul Parohiei „Sfântul Nifon“, şi 40.000 de lei pentru construirea unei aducţiuni de apă şi montarea de hidranţi la Mănăstirea Polovragi. Vor mai fi finanțate lucrări de consolidare, refacere picturi, realizare împrejmuiri la bisericile din Stoiniţa, comuna Stoina, și Coşteni, oraşul Tismana. Bani vor mai fi alocaţi bisericii din Drăguţeşti, lăcaşului de cult din Curtişoara, oraşul Bumbeşti-Jiu, şi bisericii din Celei, oraşul Tismana.
loading...
Loading...

Citește și

EXPOZIȚIE la Tel Aviv a fotografului Teodor Dădălău!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj organizează la Tel Aviv, sâmbătă 25 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.