3.000 de apartamente și CASE la vânzare cu preţuri SUB media pieţei! Apartament de 4 camere la 1 MILIARD jumătate în Târgu Jiu

panorama-oras

Gorjenii care sunt în căutarea locuinței perfecte se pot interesa de apartamente, case sau garsoniere și pe site-urile de executări silite. Fiecare unitate bancare care a acordat credite poate scoate la licitație bunurile executate silit de la cei care nu și-au mai putut plăti ratele.

 

Pe listele de executări silite ale băncilor apar garsoniere, hoteluri şi pensiuni, benzinării şi tractoare şi chiar şi echipamente medicale, executate de la persoanele fizice sau juridice care nu au mai putut rambursa creditele. BCR, BRD şi Banca Transilvania, cele mai mari trei bănci locale în funcţie de activele deţinute, caută cumpărători pentru aproximativ 3.000 de apartamente şi case executate silit, cu preţuri sub media pieţei. Iar asta în condiţiile în care multe imobile se află pe piaţă de o perioadă îndelungată fără să trezească interesul vreunui cumpărător. Unul dintre apartamentele executate silit după ce proprietarii nu au mai putut achita rata bancare lunară este mai ieftin cu 20% față de prețul pieței.

În Gorj sunt sute de anunțuri

www.executari.com este cel mai vizitat/accesat site de acest gen din România și prezintă oferta băncilor care scot bunuri executate silit la licitație. Sunt prezentate ofertele pentru fiecare județ în parte. În Gorj sunt sute de anunțuri, dovadă că mulți datornici către bănci nu au mai putut achita creditele din diverse motive. Spre exemplu prețul de pornire pentru un apartament cu patru camere situat pe strada Energeticienilor, fosta str. I.L. Caragiale din Târgu Jiu, prețul de pornire pleacă de la 150.300 RON.

Apartament în București cu 103.000 de lei

Pentru cei care doresc să își achiziționeze o locuință în capitală pot opta spre exemplu pentru un apartament cu trei camere din Bucureşti, situat pe bulevardul Alexandru Obregia, în apropierea staţiei de metrou Piaţa Sudului, este scos la licitaţie de către BCR cu un preţ de pornire de aproape 103.000 de lei (echivalentul a 23.000 de euro). Apartamentul are trei camere cu o suprafaţă totală de 65 metri pătraţi. Licitaţia va avea loc în luna mai a acestui an, scrie zf.ro. Pe de altă parte, băncile au la licitaţie şi autoturisme, de la 5.100 de euro, cum este cazul BRD, care vinde un model de autoturism Jeep din 2006.

loading...
Loading...

Citește și

Burse de 1.000 de euro pentru copiii TALENTAȚI din Gorj!

Clubul Rotary Târgu Jiu demarează Proiectul „Burse de Excelență Rotary”, iar în acest an vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *