miercuri , 22 noiembrie 2017 - 9:29

3.500 lei pentru dotarea a cinci biblioteci din mediul rural

carti

Reprezentanții Asociației „Prietenii Bibliotecii” au organizat, joi seara, un eveniment în cadrul căruia s-a strâns suma de 3.500 lei pentru dotarea a cinci biblioteci comunale din Gorj. Din banii strânși vor fi achiziționate cărți pentru bibliotecile din Crasna, Dănciulești, Bălești, Logrești și Turburea.

Asociația FILOLIBRIS – PRIETENII BIBLIOTECII a reușit să strângă aproximatiov 3.500 lei, bani din care vor fi cumpărate cărți noi pentru cele cinci biblioteci din mediul rural. „Asociația FILOLIBRIS a fost ajutată de câțiva dintre cei mai premiați elevi ai Școlii Populare de Artă, de artiști talentați de la Liceul de Muzică și Arte Plastice «Constantin Brăiloiu» din Târgu-Jiu, de tineri dansatori de la colegiile din oraș, precum și de voluntari de la Colegiul Național «Spiru Haret». A fost prima ediție a acestuii eveniment”, a declarat Olimpia Bratu, unul dintre inițiatorii acestui eveniment. În cadrul manifestării a fost organizată o tombolă cu lucrările oferite de elevi, iar la final, s-au scos la licitaţie lucrări de artă plastică ale artiştilor Mihai Ţopescu, Valer Neag, Vasile Fuiorea, Pompiliu Ciolacu. Artistul naist Răzvan Popescu, elevul lui Gheorghe Zamfir și al Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu, i-a încântat pe cei prezenți la evenimentul caritabil.

loading...
Loading...

Citește și

Recital extraordinar de pian la Teatrul Elvira Godeanu Târgu Jiu!

Biletele se gasesc la agentia teatrului. Pretul unui bilet 10 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.