4.000 de ANGAJAŢI CEO CONCEDIAȚI, în 2017! Vezi CUM e POSIBIL!

mitrescu-fluierici

Constantin Mitrescu este convins că, dacă guvernanții le vor acorda, la anul, plăți compensatorii atractive, vor fi mii de oameni care vor pleca la cerere din companie.

Vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie nu crede că, în luna aprilie 2017, vor putea fi disponibilizați 2000 de mineri și energeticieni conform planului întocmit de actualii șefi ai Ministerului Energiei la începutul anului. Constantin Mitrescu este de părere însă că, dacă, la anul, guvernanții le vor acorda angajaților companiei câte 700 de milioane de lei vechi, vor fi mulți care vor pleca voluntar. ”Se vor face 2000 de disponibilizări, așa cum s-au făcut și anul acesta. Pot face și 4000.Vă spun eu, știți cum se pot face 4000 de disponibilizări? Dacă le dă 700 de milioane la fiecare om care pleacă, nu 200, cum s-au dat acum. Atunci nu ne-am putea ține la ei. Eu, cel puțin, de când sunt lider de sindicat, nu am obligat pe nimeni și tot timpul am făcut concedierile bazându-se pe voluntariat. Deci, programul de restructurare de la anul cred că va fi echivalentul programului de restructurare de anul acesta, mai ales că, anul viitor, sunt vreo 400 de angajați care îndeplinesc condițiile de pensionare. Aceia vor pleca și vor mai pleca 200-300 voluntari. Depinde de plățile compensatorii, pentru că, dacă plățile sunt mai mari, cu atât înscrierile voluntare sunt mai mari”, a precizat liderul Sindicatul Energia Rovinari.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Mafioții de pe Centura Tg-Jiului AU DISPĂRUT! Italienii, obligați să le plătească sume importante afaceriștilor țepuiți. Varianta de ocolire, ÎN AER!

Italienii acuzați, în toamna anului trecut, că au țepuit mai multe firme din Gorj și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.