duminică , 17 decembrie 2017 - 12:15

4 efecte benefice şi surprinzătoare pe care sexul neprotejat le are asupra ta

sex1

„Sexul este sănătate curată“. Această afirmaţie le aparţine sexologilor, care sunt de părere că plăcerea nu este singurul beneficiu al unei partide de amor reuşite.

Orice fel de sex te poate ajuta să slăbeşti, să ai un organism mai sănătos şi un tonus muscular bun, dar cercetătorii de la „The State University“ din New York au făcut o nouă descoperire referitoare la sexul neprotejat. Ei au descoperit mai multe efecte benefice ale sexului fără prezervativ şi au fost completaţi şi de specialiştii de la Universitatea din Liverpool.

Iată mai jos 4 efecte benefice ale sexului neprotejat:

Amorul fără prezervativ reduce riscul de a fi depresivă
Rezultatele prezentate de cercetători au arătat că, indiferent de frecvenţa actelor sexuale, femeile care făcuseră dragoste fără prezervativ erau mai puţin dispuse să ajungă la depresie decât reprezentantele sexului frumos care făceau sex protejat sau nu făceau deloc.

Sperma induce starea de bine
Lichidul seminal produs de bărbaţi conţine anumite substabţe chimice care au un efect pozitiv asupra femeilor. Acestea sunt cortizolul, oxitocina şi serotonina, ele inducând starea de bine şi având efect sedativ.

Sexul neprotejat te ajută să dormi mai bine
O altă substanţă chimică benefică regăsită în spermă este melotonina, care ajută la un somn mai bun şi liniştit.

Puterea de concentrare creşte când faci dragoste fără prezervativ
Ultimul efect benefic prezentat de cercetători este acela că femeile care fac sex neprotejat au o putere de concentrare mai mare. Mai mult, ele au obţinut rezultate mai bune la testele cognitive, faţă de reprezentantele sexului frumos care făceau sex protejat sau nu făceau deloc, care nu s-au descurcat la fel de bine.

Loading...

Citește și

Ce li se pare bărbaților irezistibil la o femeie

Oricât de frumoasă ai fi şi oricât de îndrăgostit ar fi el, la un moment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.