4 fantezii ale femeilor, cu amanţi

sex

Rolul fanteziilor erotice este acela de a condimenta viaţa sexuală şi a o scoate din monotonie. Chiar dacă unele par destul de banale, câteva fantezii ale femeilor cu amanţi merită luate în seamă.

Marea majoritate a femeilor căsătorite visează la alţi bărbaţi. Unele dintre ele nu mai sunt mulţumite de partenerul de viaţă şi altele pur şi simplu vor să trăiască o aventură cu un alt bărbat. Iată cele mai interesante fantezii ale femeilor, cu amanţi care merită puse în practică.

1. Sex sălbatic cu amantul

Cele mai răspândite fantezii ale femeilor, cu amanţi sunt cele în care îşi închipuie că fac sex sălbatic până la epuizare. Femeile în marea lor majoritate şi în special cele căsătorite care nu mai au o viaţă sexuală satisfăcătoare alături de partenerii de viaţă visează la partide de sex incendiare alături de alţi bărbaţi, presupuşi amanţi. Îşi doresc să fie trântite în pat, trase de păr, legate cu cătuşe, să primească palme peste fund şi puse în toate poziţile. Aceste fantezii sunt deseori în mintea femeilor şi în special a celor căsătorite de foarte mult timp.

2. Sex pe plajă cu amantul mai tânăr

Femeia căsătorită şi nefericită în relaţia cu partenerul de viaţă îşi imaginează că este într-o vacanţă cu amantul mult mai tânăr şi sexy. Îşi imaginează cum fac sex pe nisipul fierbinte unde nu sunt decât ei doi, fără nici un fel de responsabilităţi.Trăieşte toată aventura la maximum ca şi când ar fi pemtru ultima oară. Vrea ca partida de sex să fie interminabilă pentru a se bucura de un orgasm exploziv.

3. Să fie dominată de amant

Este una dintre cele mai răspândite fantezii ale femeilor, cu amanţi. Majoritatea persoanelor vor spune că doar femeile singure şi timide îşi doresc să fie dominate. Nimic mai fals, chiar şi femeile căsătorite sau cele care au succes profesional vor dori să fie dominate sexual. Ele îşi fac special amanţi şi le cer să le domine din punct de vedre sexual fiindcă aşa se excită şi ajung la orgasm. În mod normal femeia căsătorită nu are curaj să ceară aşa ceva partenerului de viaţă.

4. Sex cu amantul la locul de muncă

Oricare dintre noi a fost cel puţin o dată în viaţă atrasă de unul dintre colegii de muncă. Ce poate fi mai excitant decât să faci sex cu amantul de la locul de muncă de care eşti atrasă. De obicei la servici timpul este prea scurt pentru sex, dar asta nu înseamnă că nu te poţi bucura de un moment intim cu amantul în lift, toaletă sau pe birou

Loading...

Citește și

Poziţii pentru sex gălăgios, pentru a avea parte de o noapte incendiară

Pentru a avea parte de o noapte incendiară trebuie să puneţi în practică poziţii pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *