4 fantezii sexuale la piscină

sex1

Cele mai multe persoane au fantezii și le trec prin cap tot felul de scenarii, imaginația fiind cel mai puternic afrodisiac. Ele au rolul de a condimenta viața sexuală. De exemplu, multe persoane au fantezii sexuale la piscină și visează să le pună în practică cu prima ocazie.

Cele mai multe cupluri spun că sunt atrase și adoră să facă sex în piscină fiindcă li se pare palpitant. Din acest motiv, își creează tot felul de fantezii. Iată care sunt cele mai interesante fantezii sexuale la piscină care merită puse în practică, măcar o dată.

1. Sex în piscină
Este una dintre cele mai dorite fantezii sexuale la piscină pe care cuplurile o pun deseori în practică. Acesta îţi poate oferi momente şi senzaţii de neuitat, cu condiţia să nu fiţi prinşi. Vă puteţi iubi cât timp doriţi în apă, fiindcă aveţi un plan de dus la capăt, acela de a face sex. Un amănunt foarte important de care trebuie să ţineţi cont când faceţi sex în piscină, este că trebuie să alegeţi un loc în care apa să nu fie mai adâncă de talie pentru a nu vă balansa prea mult.

2. Sex în trei în piscină
Este cea mai răspândită fantezie în rândul bărbaților care nu se mulțumesc să facă sex doar cu o singură femeie în piscină. Îi excită foarte tare gândul că pot face sex cu două femei în același timp, iar dacă și reușesc să pună în practică acest scenariu se consideră cei mai tari. Însă, pentru a vă îndeplini una dintre cele mai excitante fantezii sexuale la piscină trebuie să vă asigurați că sunteți singuri și nu vă vede nimeni.

3. Sex oral pe marginea piscinei
Atât femeile, cât și bărbații au această fantezie, să li se facă sex oral în timp ce stau să se bronzeze pe marginea piscinei. Vedem în tot felul de filme că se întâmplă acest lucru şi cele mai mulțe persoane cred că este ceva cât se poate de excitant. Pentru cuplurile nonconformiste sau pentru cei care vor să-şi trăiască dragostea la maximum, piscina este locul ideal pentru a trece la fapte și pentru a vă pune în practică cele mai îndrăznețe fantezii sexuale la piscină.

4. Sex sălbatic cu o necunoscută la piscină
Acest scenariu erotic se află în topul cele mai interesante fantezii sexuale la piscină. Reprezentanții sexului tare visează la astfel de escapade, în special cei care au o relaţie sexuală plictisitoare acasă, cu partenera de viaţă. De exemplu, îşi închipuie cum ar fi să se iubească în piscină cu o femeie tânără, frumoasă și sexy pe care abia au cunoscut-o. Visează la momentul în care vor fi răsfăţaţi, mângâiaţi şi sărutaţi de o necunoscută dispusă să le satisfacă şi cea mai perversă dorinţă sexuală.

Loading...

Citește și

5 poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic

Majoritatea bărbaţilor cred că un penis cu dimensiuni mari este mult mai satisfăcător pentru o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *