vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:39

4 gorjeni olimpici naționali la Tehnologia Informației

olimpici

Săptămâna trecută a avut loc Olimpiada Tehnologia Informației și Comunicării de la Bacău. Conform regulamentului de organizare,au participat doar elevi de liceu, pe doua secțiuni: TIC – pe nivele de studiu – clasa a IX-a, clasa a X-a, clasa a XI-a si clasa a XII-a si secțiunea C – unde pot concura elevi de la toate clasele.

Patru elevi de liceu din Gorj s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei Tehnologia Informației si Comunicării. Au participat în total 215 de elevi din toate județele țării iar cinci dintre elevi au venit din Gorj, unul de la Liceul Tehnic Turceni, doi de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, şi câte unul de la Liceul Teoretic Novaci, şi Colegiul Naţional „Spiru Haret” Târgu Jiu. Tema probei de proiect a fost „Diversitate și transparență”, competiţia propriu-zisă desfăşurându-se pe parcursul a şase ore. Doar patru liceeni s-au calificat, însă, în faza următoare a competiţiei la Tehnologia Informaţiei şi Comunicării.

loading...
Loading...

Citește și

Mitropolitul Olteniei la Lainici! Vezi FOTO!

Praznicul Intrarea în Biserică a Maicii Domnului a fost cinstit şi anul acesta la Mănăstirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.