4 lucruri pe care orice femeie trebuie să le ştie despre sex

În ceea ce priveşte sexul, sunt câteva lucruri de care orice femeie trebuie să fie conştientă şi pe care ar trebui să şi le însuşească.

Se spune că atunci când lucrurile merg foarte bine în pat, încrederea de sine crește și acest lucru devine vizibil in celelalte aspecte ale vieții. Compatibilitatea sexuală permite formarea unei relaţii speciale, conducând la înțelegere si susținere, ajutând partenerii să se cunoască mai bine.

O relaţie fără sex nu are cum să dureze
Sexul este o parte importantă din ceea ce defineşte o relaţie de cuplu. Chiar dacă avem impresia că noi am putea să fim excepţia de la regulă, o căsătorie în care nu mai avem parte de sex nu are cum să fie fericită sau să reziste în timp.

Toate femeile se masturbează
Mult timp masturbarea a fost considerată un subiect tabu și destul de rușinos. Cu toate acestea, fiecare femeie e liberă să se autocunoască, să atingă noi limite și să încerce tot ce își dorește, atâta timp cât acest lucru o satisface din punct de vedere sexual. Reprezentantele sexului frumos care pot ajunge la orgasm prin masturbare au foarte mari şanse să se bucure de el şi cu partenerii de viaţă şi împreună să aibă o viaţă sexuală satisfăcătoare.

Fanteziile trebuie exploatate
Trebuie să învăţaţi că fanteziile au un rol foarte important în condimentarea vieţii sexuale, excită şi contribuie la o relaţie sexuală sănătoasă pe termen lung. Puneţi în practică tot felul de jocuri erotice, faceţi sex în locuri interzise sau incitante.

Schimbările de peisaj ajută
Când aveţi o relaţie de lungă durată, lucrurile tind să devină monotone, la un moment dat. Pentru a evita acest lucru, trebuie să ţineţi cont de următorul sfat despre sex: schimbările de peisaj apropie şi excită doi oameni mai tare decât nuditatea. Faceţi sex în diferite locuri ale casei şi de ce nu, în locuri publice.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *