4 poziţii pentru a ajunge mai uşor la orgasm

trcExistă metode prin care poţi fi stimulată mai bine şi prin care poţi ajunge mai uşor la orgasm. Aşa că pregăteşte-te pentru o partidă de sex nebănuita şi surprinde-ţi partenerul cu sugestii care îl vor încânta.

Desigur că îţi doreşti o viaţă sexuală excepţională, dar pentru aceasta trebuie să încerci mai mult decât lumânări parfumate şi lenjerie sexy. Există metode prin care poţi fi stimulată mai bine şi prin care poţi ajunge mai uşor la orgasm. Aşa că pregăteşte-te pentru o partidă de sex nebănuita şi surprinde-ţi partenerul cu sugestii care îl vor încânta.

1. Poziţia Misionarului – varianta modificată. Mai mult ca sigur ai încercat deja poziţia standard a „misionarului”. 4 poziţii pentru a ajunge mai uşor la orgasm Dar multe femei se plâng ca nu pot ajunge la orgasm din această poziţie, cu bărbatul deasupra. Iată o variantă puţin modificată, care cu siguranţă va îmbunătăţi lucrurile: întinde-te pe spate şi aşează-ţi picioarele pe umerii partenerului – este o poziţie ideală pentru stimularea clitorisului şi este un bun început pentru a experimenta un orgasm al „punctului G”. Partenerul va avea suficient control pentru a-ţi stimula „punctul G”, iar tu te poţi juca cu clitorisul pentru a ajunge mai uşor la orgasm.

2. Sexul oral. Multe femei ajung cel mai uşor la orgasm prin sex oral. Presupunând că partenerul tău va încerca orice pentru a te satisface, sugerează-i următorul exerciţiu: roagă-ţi partenerul să îţi mângâie clitorisul şi marginea vaginului cu limba – cu cât mai încet, cu atât mai bine. Astfel vei avea timp să te relaxezi şi să te bucuri de toate senzaţiile. Când te vei simţi aproape de orgasm, roagă-l să îţi introducă un deget şi să îţi frece punctul G, cât mai încet, dar ferm. În timp, punctul G va fi mai uşor stimulat şi vei ajunge mult mai repede la orgasm. Ideea acestui exerciţiu este că tu să te relaxezi şi să îţi concentrezi atenţia asupra plăcerii resimţite pe rând prin clitoris şi punctul G, atunci când faceţi dragoste.

3. Faţă în faţă pe un scaun. Un mic scaun de bucătărie este ideal pentru a putea să vă priviţi în ochi şi să comunicaţi. Dacă sunteţi obişnuiţi să închideţi ochii şi să vă „îngropaţi” fetele în perne, iată o poziţie în care vă veţi simţi egali şi „prezenţi”. Nici unul dintre voi nu este deasupra celuilalt, sunteţi fata în fata – el este în picioare, iar tu stai pe scaun. Tu îi poţi privi penisul, iar el îşi poate da seama mai uşor cum te simţi după expresia feţei tale şi după gemetele de plăcere. Această poziţie oferă o intensă stimulare a punctului G şi o cale directă pentru comunicare şi, în plus, va ajuta să învăţaţi cum să obţii orgasmul prin stimularea punctului G. De asemenea, această poziţie este favorabilă penetrării adânci (dacă scaunul este rezistent) şi explorării suficiente pentru a atinge un orgasm uterin (diferit de cel vaginal, dar la fel de plăcut).

4. Stând în picioare, „prin spate”. Această poziţie „împrumuta” câteva elemente ale poziţiei în care femeia se sprijină pe palme şi genunchi, în timp ce partenerul o penetrează „prin spate”. Dar dacă încercaţi această poziţie stând în picioare, tu fiind înclinată un pic spre înainte, vei simţi mai multă presiune asupra punctului G şi veţi reuşi să îl stimulaţi mai bine. În toate aceste poziţii sexuale prezentate, este foarte important să stimulaţi punctul G înainte de penetrare. Un alt aspect extrem de important îl constituie comunicarea – dacă partenerul tău aude „Oh, Doamne, ce sensibilă e zona”, va încetini, dar va rămâne excitat, pe când dacă spui „Te rog să te opreşti”, mai ales pe un ton nu prea erotic, se va simţi ca şi când îi porunceşti sau se va îngrijora că nu te satisface. Plăcerea şi încrederea în sine se vor diminua considerabil şi este posibil să-şi piardă erecţia. De asemenea, reţine că sensibilizarea punctului G, orgasmul acestuia şi ejacularea feminină nu au loc după o singură încercare, dar veţi învăţa împreună.

Loading...

Citește și

Poziţii pentru sex gălăgios, pentru a avea parte de o noapte incendiară

Pentru a avea parte de o noapte incendiară trebuie să puneţi în practică poziţii pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *