5 exerciţii care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală. Încearcă-le! (2)

186515_01big

3. Joggingul

Joggingul este un sport uşor de practicat şi are o mulţime de beneficii pentru tine: îţi stimulează metabolismul, accelerează procesul de ardere a grăsimilor, te energizează, îţi dă o stare de bine, te eliberează de stres, îţi tonifiază musculatura posteriorului şi a picioarelor şi te ajută să ai o viaţă sexuală mai bună. Ce motive suplimentare te-ar putea convinge să începi chiar de azi să practici joggingul?

4. Aerobicul

Exerciţiile de aerobic sunt foarte eficiente pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale, deoarece îţi pun sângele în mişcare, îţi întăresc rezistenţa la efort fizic şi te ajută să fii mai flexibilă în pat. Ştii deja că atunci când eşti flexibilă, ai curajul să încerci mai multe poziţii sexuale şi eşti mult mai creativă.

5. Yoga

Yoga completează lista exerciţiilor benefice pentru viaţa ta sexuală. Motivul: relaxarea contribuie din plin la îmbunătăţirea sănătăţii mentale şi a celei fizice şi te ajută să te concentrezi mai bine asupra senzaţiilor şi plăcerilor din timpul sexualui, pentru ca în final să te bucuri de un orgasm de nota 10.

Loading...

Citește și

5 avantaje ale sexului regulat

Dacă doriţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.