5 genuri de băieți de care să te ferești

trc

Ce bine ar fi dacă ar exista niște semne de avertizare pentru băieții de care este bine să ne ferim. Astfel am evita întâlnirile eșuate și relațiile de scurtă durată care se termină cu lacrimi și crize de furie.
Nu contează cine ești, cât de mult îți dorești să îl găsești pe alesul inimii sau de cât timp ești singură. Fă-ți o favoare și evită aceste 5 genuri de băieți orice ar fi:

Genul de băiat credincios
Acesta este tipul frumos, șarmant, în plasa căruia cad foarte multe fete. El te va lăsa să faci tot ce îți dorești, căci unicul lui scop pare a fi acela ca tu să fii fericită, chiar și când vine vorba de viața spirituală. Merge cu tine la biserică, îți cunoaște părinții, pare foarte educat și are o conduită morală ireproșabilă, așa că, de ce ai fugi de el? În adâncul sufletului său, acesta nu este atât de liniștit pe cât pare. El nu este neapărat atras de învățăturile bisericești, ci doar de ideea de a face ceea ce se așteaptă lumea să facă. Iar când își pierde interesul, te lasă baltă și se duce la alta.

Genul de băiat cu „vino încoace”
Nu știi prea bine ce are acest băiat, dar sigur te fascinează. Însă fii sigură că nu ești singura care este fermecată de el. Te face să îți dorești să îl cunoști din ce în ce mai bine. Știe ce să spună, când să spună, însă îți poți da seama că nu este pentru tine, atunci când vezi că discursul lui nu se potrivește cu faptele. Așa că fă-ți o favoare și stai departe de el.

Genul de băiat cu planuri mari de viitor
Tipul ăsta are o viziune puternică asupra viitorul său. Un pic prea puternică. Când se uită la tine, te analizează să vadă dacă corespunzi planurilor sale pentru următorii 5 ani. Căsătoria pentru el este doar o parte dintr-o imagine controlată cu atenție, și dacă se gândește să întemeieze o familie cu tine, se așteaptă să spui pur și simplu „da”, așa cum se așteaptă ca pe viitor să fii de acord cu toate deciziile lui. El are nevoie de tine. Tu, cu siguranță, nu ai nevoie de el. Uită-te după un om altruism, pentru că numai acel tip de băiat te poate iubi așa cum meriți să fii iubită.

Genul de băiat indecis
Acum pare topit după tine, acum îți găsește o tonă de defecte, încât nu mai înțelegi de ce te-a mai invitat în oraș. Dar nu trece mult și redevii femeia visurilor lui. Ce trebuie să știi este că această fază nu este doar o toană de moment, ci este doar o mică parte din ceea ce te așteaptă dacă îți vei petrece viața alături de el.

Genul de băiat care nu vrea să se maturizeze
Tipul ăsta te va face să te simți mai mult ca mama lui, decât ca prietena lui. El va vrea să ai tu grijă de el chiar de la primele întâlniri. Și e posibil să-ți placă la început, pentru că te va face să te simti importantă. Dar, ceea ce e posibil să nu realizezi este că viață lângă acest băiat va deveni rapid imposibilă. Să trebuiască să strângi mereu hainele după el, să îi faci listă cu ce trebuie să cumpere, să îi pregătești mâncarea favorită, să pui masa pentru el și să aduni apa din baie, ori de câte ori face duș. Spală vasele, dă cu aspiratorul, calcă etc. Iar când se strică o țeavă sau se arde un bec, fie te descurci singură, fie chemi un specialist. El este prea delicat pentru a se pricepe la de astea.

Loading...

Citește și

Sexul pe caniculă. De ce nu e bine să faceți dragoste pe vreme toridă

Vara, temperaturile caniculare sunt greu de suportat de toată lumea. Nu numai că ne afectează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.