5 lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului

trc

Femeile mereu sunt mereu atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor şi la felul în care arată, chiar şi atunci când sunt în pat. Dimpotrivă, sunt lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului fiindcă ei sunt mai preocupaţi să se bucure de acele momente.

Iată câteva lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului, dar care le obsedează pe femei.

1. Că nu eşti epilată
De cele mai multe ori, femeile refuză să facă sex doar pentru simplu motiv că nu au avut timp să se epileze. Din fericire, acestea sunt lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului. Ar fi o problemă şi ar deranja doar în situaţia în care femeia ar avea părul crescut foarte mult, însă cel în creştere nu atrage atenţia.

2. Că nu ai sânii perfecţi
Sânii întotdeauna au fost o atracţie pentru bărbaţi, fiind consideraţi o zonă erogenă foarte importantă. Însă cele mai multe femei sunt preocupate de forma bustului propriu considerând că nu mai este atât de apetisant şi atractiv. Din fericire, acest aspect contează foarte puţin fiind unele dintre acele lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului. Ei când ajung să facă sex cu o femeie înseamnă că o doresc şi o vor exact aşa cum este cu defecte şi calităţi fără să ţină cont de faptul că are sânii lasaţi sau fermi.

3. Că ai coşuri
Cele mai multe femei sunt deranjate de faptul că au tot felul de imperfecţiuni, coşuri sau iritaţii pe anumite zone ale corpului pe care nu le pot ascunde în timpul sexului. Însă acestea sunt lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului şi din acest motiv nu trebuie să vă stresaţi prea tare.

4. Că părul şi machiajul este nearanjat
Femeile de cele mai multe ori au tendinţa să se macheze sau să-şi aranjeze părul înaintea unei partide de sex pentru a avea o imagine bună în faţa bărbatului.Totuţi, ele nu ar trebui să se preocupe foarte mult de acest aspect fiindcă sunt unele dintre acele lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului. Cu atât mai mult că în timpul sexului şi părul şi machiajul vor fi răvăşite, ceea ce pentru bărbaţi e foarte sexy.

5. Că te-ai îngrăşat puţin
Majoritatea femeile evită să facă sex fiindcă s-au îngrăşat puţin şi le este ruşine să se mai dezbrace în faţa partenerilor de viaţă. În timpul actului sexual, mai ales atunci când există atracţie puternică între parteneri sunt eliberaţi tot felul de hormoni care dau o stare de fericire şi relaxare totală.Toate acestea fac ca bărbatul să fie profund implicat în actul sexual încât nici nu mai observă că iubita are câteva kilograme în plus. Aşadar, femeile ar trebui să se preocupe mai puţin de siluetă fiindcă sunt lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului.

Loading...

Citește și

Poziţii sexuale cu bărbatul deasupra

Viaţa sexuală joacă un rol foarte important în orice cuplu şi de fiecare dată trebuie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *