5 motive pentru care mărimea chiar contează

marime

Contează mărimea? Ești pe cale să afli răspunsul la întrebarea care le frământă pe tinere, chiar înainte ca ele să-și înceapă viața sexuală.

Dimensiunea este direct proporțională cu stima de sine la bărbați
Da, există cu siguranță o corelație directă între dimensiunea penisului unui bărbat și nivelul stimei de sine și a încrederii lui. În cazul în care nu ar conta, nimeni nu ar mai întreba sau nu ar mai dezbate subiectul, și totuși atât de mulți tipi se gândesc la asta în fiecare zi.
După cum știi deja, penisurile au varii forme și dimensiuni, așa cum unii oameni sunt înalți sau scunzi, slabi sau grași, cu o culoare a pielii mai deschisă sau mai închisă.

Poate crea disconfort partenerei
Un penis prea mic sau, din contra, prea mare, poate crea disconfort partenerei. Sigur că nicio fată nu vrea să le spună prietenelor ei că iubitul său are „obiectul muncii” cât o brichetă (da, am auzit-o și pe asta). Pe de altă parte, un penis prea mare poate cauza răni în zona genitală dacă nu este lubrifiată corespunzător.

Mărimea dictează durata actului sexual
Când penisul este sub mărimea medie, e posibil ca actul sexual să fie mult mai lung, deoarece partenerei îi va lua mai mult timp să atingă culmile plăcerii. Asta naște frustrări, deoarece, în multe cazuri, bărbatul ajunge la orgasm înainte ca iubita să se excite. Totuși, în acest caz, este foarte important ca reprezentantul sexului puternic să aibă încredere în sine, pentru că astfel se va folosi și de alte instrumente pentru a-și mulțumi iubita în pat.

Mărimea influențează libidoul
Da, marimea poate face diferența între a avea mai mult chef de sex sau mai puțin. Din punct de vedere emoțional, există trei factori principali care vor determina dacă un cuplu va obține satisfacția sexuală. Acești factori includ încrederea, o personalitate plăcută și comunicarea din pat. Soluția în cazul unui penis mai mic este simplă: partenerul trebuie să știe cum altfel își poate ajuta iubita să ajungă la orgasm.

Nu pot fi experimentate prea multe poziții
Când mărimea penisului nu este una satisfăcătoare pentru cuplu, acesta trebuie să se limiteze doar la anumite poziții, în care penetrarea este mai profundă, astfel încât femeia să nu aibă de suferit prea mult.
Contează mărimea? Acum știi răspunsul.

Clickpentrufemei.ro

loading...
Loading...

Citește și

Pătrunjelul te ajută să slăbești. Vezi cum!

Nelipsit de la asezonarea multor feluri de mâncare, pătrunjelul pe cât pare de banal pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *