5 tehnici sigure prin care îi trezești simțurile

sex

Nu mai știi ce să faci să îl stârnești în dormitor? Rutina s-a instalat și în relația voastră intimă? Avem soluții și pentru această problemă! 

Acum, cu meciurile de fotbal, este și mai greu să-l dezlipești din faţa televizorului sau a pc-ului şi să-l convingi să faceți sex, cea mi bună partidă din câte ați avut. Crezi că e imposibil? Te vom convinge că sunt soluții pe care le poți pune și tu în practică. Probabil vei ieși din zona de confort, dar cu siguranță amândoi veți fi mulțumiți la final.

Fă-i masaj cu uleiuri aromatice

Gândeşte un plan de cucerire, amenajând un decor cu lumânări parfumate, uleiuri afrodisiace şi loţiuni de masaj. Alege arome care îi încântă simţurile, cum ar fi ulei cu floarea pasiunii sau, dacă îi place, cu miros vanilat ori de ylang-ylang.
Ori află ce arome îl relaxează şi îi dezmorţeşte apetitul pentru sex. Poate preferă mireasma de lemn de santal sau de cidru. Indiferent de aromă, nu rata masajul cu uleiuri esenţiale, care trebuie să fie lent, seducător şi fiecare colț de piele să fie atins.

Citește-i câteva pagini dintr-un roman erotic

Hrăneşte-i imaginaţia cu literatură erotică, cum sunt Decameronul – Giovanni Boccaccio, Kamasutra sau Luni de Fiere – Pascal Bruckner. Uneori, cuvintele scrise explicit au impact mai mare asupra psihicului chiar şi decât clipurile video. Orgasmul minţii influenţează starea de bine şi creşte libidoul şi dorinţa de performanţă în aşternuturi.

Inventează jocuri neastâmpărate

În timpul unui act sexual intens, încearcă să afli ce dorinţe arzătoare are, dar pe care le ţine ascunse de jenă sau, pur şi simplu, pentru că tu i-ai lăsat impresia că activitatea în pat trebuie să fie limitată.
După ce îţi oferă câteva indicii, inventaţi împreună altfel de jocuri, care să vă ajute să puneţi în aplicare treptat dorințele voastre sexuale. Există o mulţime de jocuri online care pot stimula mintea şi imaginaţia.

Fiți actorii din fanteziile voastre

După ce ai descoperit care sunt cele mai neastâmpărate fantezii intime, condimentaţi atmosfera în dormitor jucând roluri pentru care aveţi nevoie de costumaţii. Cele mai des utilizate sunt cele de marinar, asistentă, profesoară, studentă, poliţist, dar imaginaţia voastră este infinită şi puteţi inventa tot felul de roluri care să vă ajute să ieşi din impas. Plictiseala în cuplu este o etapă peste care este aproape imposibil să nu o depăşeşti, dacă vreţi ambii parteneri.

Alege-ți o lenjerie provocatoare

Stilul acesta de lenjerie nu se va demoda niciodată şi găseşti tot felul de modele în noile colecţii ale marilor designeri de modă. Puneţi în valoare atuurile feminine purtând lenjerie cât mai provocatoare, care să dezvăluie părţi importante ale trupului tău, dar să nu arate chiar tot.
Deşi îţi ştie corpul din cap până la unghia mică de la picior, joacă-te cu imaginaţia lui şi fă-l să te dorească aşa cum a făcut-o prima dată când aţi făcut dragoste. Partea excelentă de acum este că nu mai aveţi temeri şi emoţii ca la început, pentru că vă ştiţi trupurile, vi le-aţi acceptat şi iubit, iar acum tot ce trebuie să faceţi este să vă doriţi să le redescoperiţi.

Sursa: Clickpentrufemei.ro

Loading...

Citește și

4 poziții sexuale care îi plictisesc pe bărbați

Rutina și plictiseala sunt dușmanii de moarte ai oricărei relații sexuale pe termen lung, mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.