vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:37

5 tipuri de orgasm pe care le poți experimenta

trcFemeile sunt privilegiate cu abilitatea de a avea mai multe tipuri de orgasm și de intensități diferite. Iată care sunt zonele sensibile, care-ți permit să ajungi pe culmile plăcerii.

Orgasmul clitoridian
În timpul acestuia sunt stimulate nu mai puțin de 8 mii de terminații nervoase din clitoris și încă 15 mii de nervi din zona pelvisului, ceea ce-l transformă în unul dintre cele mai intense orgasme. De aceea, clitorisul este supranumit un „palat al plăcerii”.

Orgasmul vaginal
Doar 25% dintre femei pot atinge orgasmul în timpul preludiului. De ce? Deoarece distanța dintre clitoris și uretră este foarte mică, iar clitorisul este stimulat în mod indirect. Restul de 75% au nevoie de stimulare vaginală pentru a avea orgasm.

Orgasmul punctului G
Punctul G este o zonă sensibilă aflată în imediata apropiere a vaginului și a cervixului. Este cel mai intens tip de orgasm, însă pentru a-l atinge fiecare femeie trebuie să știe exact unde se situează punctul ei G.

Orgasmul punctului U
Puțină lume știe ce este punctul U și unde este localizat. Aceasta este o zonă de mici dimensiuni situată deasupra, precum și în părțile laterale are uretrei. Stimulată în mod corect, ea este un punct sensibil care-ți va oferi plăceri de neuitat.

Orgasmul pielii
Pielea este plină de terminații nervoase și în unele cazuri doar un masaj ușor sau o stimulare cu un obiect sensibil, cum este o pană, te va ajuta să ai un orgasm de lungă durată.

Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știţi despre orgasmul simultan

Orgasmul simultan constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.