miercuri , 23 august 2017 - 3:38

5 tipuri de orgasm pe care le poți experimenta

trcFemeile sunt privilegiate cu abilitatea de a avea mai multe tipuri de orgasm și de intensități diferite. Iată care sunt zonele sensibile, care-ți permit să ajungi pe culmile plăcerii.

Orgasmul clitoridian
În timpul acestuia sunt stimulate nu mai puțin de 8 mii de terminații nervoase din clitoris și încă 15 mii de nervi din zona pelvisului, ceea ce-l transformă în unul dintre cele mai intense orgasme. De aceea, clitorisul este supranumit un „palat al plăcerii”.

Orgasmul vaginal
Doar 25% dintre femei pot atinge orgasmul în timpul preludiului. De ce? Deoarece distanța dintre clitoris și uretră este foarte mică, iar clitorisul este stimulat în mod indirect. Restul de 75% au nevoie de stimulare vaginală pentru a avea orgasm.

Orgasmul punctului G
Punctul G este o zonă sensibilă aflată în imediata apropiere a vaginului și a cervixului. Este cel mai intens tip de orgasm, însă pentru a-l atinge fiecare femeie trebuie să știe exact unde se situează punctul ei G.

Orgasmul punctului U
Puțină lume știe ce este punctul U și unde este localizat. Aceasta este o zonă de mici dimensiuni situată deasupra, precum și în părțile laterale are uretrei. Stimulată în mod corect, ea este un punct sensibil care-ți va oferi plăceri de neuitat.

Orgasmul pielii
Pielea este plină de terminații nervoase și în unele cazuri doar un masaj ușor sau o stimulare cu un obiect sensibil, cum este o pană, te va ajuta să ai un orgasm de lungă durată.

Citește și

3 secrete ale cuplurilor perfecte

Ingredientele-cheie, într-o relaţie de lungă durată, sunt dragostea şi prietenia adevărată. Dragostea îţi permite să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.