5 trucuri ca să-ţi exciţi partenerul într-un minut. Învaţă să-l înnebuneşti!

trc2Cu toate că multă lume nu o recunoaşte, relaţiile de durată sunt bazate pe sex. Atunci când actul sexual nu este plăcut, este clar că nici tu nu îţi mai doreşti să-l vezi pe bărbatul care nu te-a satisfăcut. Ei bine, e posibil ca nici el să nu mai vrea să audă de tine.

Aşadar, pentru a avea parte de o partidă de sex aşa cum ai visat, îţi prezint mai jos 5 trucuri prin care să-ţi exciţi partenerul în maximum un minut:

Masajul
Cu siguranţă ai observat şi tu că în ultimul timp tot mai mulţi bărbaţi sunt înnebuniţi după masajul erotic. Dar de ce să se ducă la masaj erotic dacă acelaşi lucru i-l poţi oferi şi tu acasă?
Foloseşte puţin ulei sau creme şi masează-i senzual pieptul şi abdomenul, coborând uşor spre penisul lui. Masează-i atât coapsele, cât şi penisul, oferindu-i şi puţin sex oral. Fii sigură că acest lucru îl va înfierbânta la maximum şi apoi vei avea parte de o partidă de sex aşa cum ai visat.

Cubul de gheaţă
În foarte multe filme a fost introdusă scena în care o femeie plimbă un cub de gheaţă atât pe corpul ei dezgolit, cât şi pe al iubitului ei. Încearcă şi tu acest lucru la tine în dormitor. Mai întâi plimbă cubul de gheaţă pe corpul tău, iar apoi joacă-te cu el pe trupul iubitului tău. Cu siguranţă acest lucru îl va excita foarte repede.

Frişca
Ştii şi tu la fel de bine ca mine că frişca este un afrodisiac foarte bun. Toarnă-i frişcă pe corp şi apoi poţi începe să o lingi. Acest lucru îl va înnebuni pe iubitul tău.

Cămaşa de noapte transparentă
Cumpără-ţi o cămaşă de noapte cât mai sexy şi transparentă şi aşteaptă-l după muncă îmbrăcată cu ea. Chiar dacă este obosit, faptul că eşti sexy şi aproape dezbrăcată pentru el îl va excita şi nu va rata o partidă de sex.

Săruturile agresive
În timpul preludiului, sărută-l pasional, apoi muşcă-i buzele şi plimbăţi limba pe ele. Mai mult, sărută-i şi muşcă-i urechile şi pectoralii. Nu va rezista mai mult de câteva secunde şi cu siguranţă se va excita şi te va dezbrăca pentru a face sex.

Loading...

Citește și

6 semne că ea te înşală

Pe foarte mulţi bărbaţi îi sperie gândul că iubita iar putea înşela la un moment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *