5 trucuri pentru o partidă de amor ca la carte

sex

Când vine vorba de a ști ce să faci ca să-ți înnebunești partenerul în dormitor, mulți cred că pozițiile sexuale sunt cele mai importante. De fapt, mai sunt și alte chestiuni de luat în seamă.

Cum grăbești declanșarea orgasmului
Similar cu modul în care zâmbetul, chiar dacă nu ești fericit, provoacă sentimentul de fericire, căci creierul asociază acțiunea cu răspunsul, așa și anumite sunete și mișcări ajută la declanșarea orgasmului în timpul unei partide de amor. Așa că, folosește-te de ele la maximum!

Jocul erotic, important
Poți să-ți stimulezi partenerul punând presiune pe anumite zone ale corpului. De exemplu, roagă-l să se așeze pe un scaun, apoi stai deasupra lui. Prim mișcări lente, atinge-i penisul cu corpul tău.

Spune-i ce te excită
Nu puține sunt studiile care arată că este important să-ți ții partenerul la curent cu ce-ți place când întrețineți relații intime. Oamenii de știință spun că doar așa veți reuși să vă cunoașteți corpurile. Cel mai bine ar fi ca el să facă ce-ți place, mai degrabă decât să se bazeze pe gesturi ambigue. Și, dacă e ceva ce nu-ți este pe plac, comunică-i asta sau ghidează-l în direcția dorită.

Fii spontană
Pentru a nu se instala rutina și monotonia, propune-i partenerului să încercați poziții noi. Bărbaților le place când femeile sunt spontane și încrezătoare în ce fac în așternuturi. Sexologii recomandă, de asemenea, și schimbarea locului în care faceți sex. Renunță la patul din dormitor și lăsați-vă pradă trăirile poate pe canapea, în mașină sau pe blatul de bucătărie. Ce zici? Puteți încerca să faceți și baie împreună. Fii inventiv, distrează-te!

Încearcă sexul și dimineața
Un motiv major pentru nepotrivirea în cuplu este modul în care bărbații și femeile se ocupă de chestiunile stresante în timpul săptămânii. Bărbații, spun sexologii, văd sexul ca o posibilitate de a se elibera de stres, în timp ce femeile vor să întrețină relații intime când sunt relaxate. Ca rezultat, femeile au tendința de a merge la culcare epuizate, pregătindu-se mintal pentru o partidă de sex abia pentru a doua zi.

Soluția specialiștilor? O alternativă mai bună este de a face sex dimineața. Setează alarma cu 30 de minute înainte de ora obișnuită și vedeți ce se întâmplă. Testosteronul la bărbați se află la un nivel maxim dimineața, așa că nu e de evitat o așa ocazie. O altă soluție ar fi de a face sex după-amiază la sfârșit de săptămână.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *