500 de euro pentru profesorii FĂRĂ PERFORMANȚE!

Aleșii sunt îngrijorați de starea jalnică a învățământului românesc, situație datorată, în opinia multora, slabei pregătiri profesionale a dascălilor, fapt pentru care vor să-i stimuleze pe aceștia să fie mult mai competitivi.

Astfel, la începutul sesiunii parlamentare care va începe pe 1 septembrie, va fi depus un act normativ în care se cere ca fiecare dascăl, de la grădinița și până la universitate, să primească un stimulent financiar, bani care să fie folosiți pentru perfecționarea acestora.

Aleșii vor ca fiecare dascăl, începând cu cei de la grădiniță și încheiind cu profesorii universitari, să primească anual echivalentul a 500 de euro, bani pe care să-i investească în pregătirea lor profesională. De acești bani vor beneficia într-o primă fază toți cei care muncesc la educația copiilor din România. Treptat, însă, suma nu va mai fi alocată decât acelora dintre ei care dovedesc că au performat. Cunoștințele acestora vor fi testate anual de către specialiști din fiecare domeniu, iar cei care nu vor corespunde vor rămâne fără bani.

Sursa: http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/exclusiv-dascalii-ar-putea-primi-500-de-euro-anual-pentru-invata-mai-mult-1583418

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Dispărută de la domiciliu!

La data de 17 iunie a.c., Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti a fost sesizată prin …

Un comentariu

  1. Nu irositi banii tarii degeaba, ca acestia tot ce stiu fac. Pentru cat timp petrec la scoala, adica nici 8 ore nu merita mai mult. Multi sunt slab pregatiti, dar le plac in schimb atentiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.