6 lucruri care nu trebuie să lipsească din nicio cameră

Atunci când decorăm o cameră, întotdeauna trebuie să ne asigurăm că am acoperit elementele de bază, de la mobilier, cum ar fi canapele și mese de cafea, până la textile precum covoare și perdele. Dar nu trebuie să uităm de micile elemente, cum ar fi plantele și lumănările. CasoTeca îţi prezintă 6 lucruri care nu trebuie să lipsească din nicio cameră.

 

Culoare
Camerele decorate în alb sau bej pot deveni sterile și lipsite de viață. Schemele monocromatice sunt perfecte, dar e o idee bună să injectezi puțină energie. Poţi alege ca o piesă de mobilier să aibă altă culoare. Uite cât de frumoasă este această noptieră de un verde pastelat!

Ceva viu!
Plantele de casă fac minuni în orice spațiu. Chiar dacă nu eşti pasionat/ă de grădinărit, încearcă plantele suculente, care sunt rezistente și ușor de îngrijit. Copacii adaugă înălţime şi viaţă unei camere. CasoTeca ţi-a prezentat recent 10 arbori pe care îi poţi creşte în apartament. Florile sunt o altă modalitate de a aduce viaţă în orice încăpere. Fie că încropeşti un mic bucheţel cu flori cumpărate de la piaţă şi îl pui în bucătărie sau la geam, vei vedea imediat efectul!

Ceva negru
Este un sfat pe care designerii îl oferă adesea şi care chiar funcționează! Dacă simţi că lipseşte ceva din camera ta , încearcă să adăugați ceva negru. Poate fi vorba de o bucată de mobilier de accent, un set de rame de tablouri, un abajur, vei vedea o îmbunătățire. Tocurile de negru pot să dea un aer modern încăperii, indiferent de schema de culori aleasă.

sursa: clickpentrufemei.ro

loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.