6 trucuri sexuale care îl înnebunesc de plăcere

sex1

SEX PRIN TELEFON
Atunci când se aşteaptă mai puţin, când e la job de exemplu, sună-l şi şopteşte-i suav că diseară o să-l aştepţi cuminte în pat, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Apoi închide. O să fiarbă de nerăbdare toată ziua, iar când va ajunge acasă, va fi gata de “acţiune”.

DESUURI SEXY
Atât femeile, cât şi bărbaţii, au fetişuri legate de role-play şi costumaţii. Aşa cum femeile sunt atrase de bărbaţii în uniformă, aşa sunt bărbaţii excitaţi de imaginea unei femei care poartă doar portjartiere şi tocuri.
În filmul Interview (2007), personajul interpretat de Sienna Miller oferă o explicaţie simplă: bărbaţilor le plac ciorapii plasă pentru că dau impresia de captivitate, iar tocurile fac mersul anevoios şi, în acest fel, femeile sunt percepute că… prada.

GHIDEAZĂ-L CU MÂNA
Sexul este o experienţă în care să-ţi implici toate simţurile. Nimic nu-i taie unui bărbat cheful de sex mai rău decât o parteneră pasivă, cu gândurile în altă parte şi cu mâna pe telefon. Gustă, atinge, priveşte, ascultă şi simte.
Pentru a vă abandona unul celuilalt, ajută-l să se relaxeze. Pune-ţi mâna peste mâna lui şi arată-i cum şi unde îţi place să fii atinsă. Faptul că îţi oferă atâta plăcere pe care o savurezi din plin îl va determina să ţi se dedice cu totul.

SĂRUTĂ-L CU PASIUNE
Modul în care săruţi prezice felul tău de a fi în pat. Dacă obişnuieşti să-i dai săruturi suave, în grabă şi pe furiş, transmiţi mesajul că eşti o femeie căreia îi place că totul să se desfăşoare lent între aşternuturi şi cel mai probabil nu preiei iniţiativa. Dacă, din contră, te lipeşti toată de corpul lui şi îl săruţi cu pasiune, atunci cel mai probabil ştii cum să încingi rapid atmosfera şi în pat.
Sărutul este foarte important într-o relaţie şi atenţia pe care o acorzi acestui lucru trebuie să fie pe măsură, considera sexologul Ava Cadell. Iubitul tău îşi va forma rapid o impresie despre personalitatea ta sexuală şi veţi avea astfel o idee despre compatibilitatea voastră în dormitor.

ARATĂ-I CE ŞI CUM… MĂNÂNCI
Cercetătorii au descoperit că felul în care mănânci şi alimentele pe care le consumi spun multe despre stilul tău în ceea ce priveşte sexul şi relaţiile amoroase. Astfel, persoanele care “se înfrupta” şi mănâncă în ritm mai alert prefera sexul pasional.
Alan Hirsch, neurolog la Smell and Taste Treatment and Research Foundation din Chicago, a realizat un studiu pe un eşantion de 720 de persoane în care a corelat preferinţele în materie de îngheţată cu felul de a fi într-o relaţie. Rezultatele au arătat că femeile cărora le place îngheţata de vanilie, emoţionale şi expresive, sunt compatibile cu bărbaţii care le domina – aceştia prefera îngheţată de nuci sau alte arome puternice.

LASĂ-L SĂ ALEAGĂ…
… unde ejaculează. Bineînţeles, doar dacă şi tu îţi doreşti acest lucru. Bărbaţii adoră să termine în gură, pe sânii sau pe fata partenerei, însă ideea de a-l lăsa pe el să aleagă ce-i place mai mult îl va excita atât de tare încât momentul culimant va veni mai repede decât te aşteptai.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *