duminică , 17 decembrie 2017 - 6:25

66 de polițiști gorjeni au fost avansați în grad

avansare-politisti

La sfârșitul săptămânii trecute un număr de 66 de polițiști din cadrul IPJ Gorj au fost avansați în grad profesional. Dintre aceștia 15 sunt ofițeri de poliție și 51 de agenți.

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj aceștia s-au făcut remarcați în activitatea profesională ducând la îndeplinire numerose misiuni. Polițiștii au fost felicitate de conducerea IPJ Gorj la festivitatea care a avut loc pe 15 septembrie. “În data de 15 septembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a avut loc o şedinţă festivă prilejuită de avansarea în grad profesional a unor poliţişti. Cu această ocazie au fost avansați în gradul profesional următor un număr de 15 ofiţeri şi 51 de agenţi de poliţie, care s-au remarcat în activitatea profesională printr-un înalt profesionalism în îndeplinirea misiunilor. În cadrul activităților efectuate pentru menținerea ordinii și liniștii publice, polițiștii vor demonstra în continuare că Poliţia Română reprezintă un factor de stabilitate, securitate şi siguranţă civică, și că fiecare dintre ei, va dovedi încredere, eficienţă şi fermitate în aplicarea legii, astfel încât, atât românii cât și ceilalți cetățeni europeni, să se bucure de liniştea şi siguranţa firească de care au nevoie. Cu acest prilej, conducerea I.P.J. Gorj îi felicită pe polițiștii avansați și le urează mult succes în activitățile desfășurate, pentru atingerea obiectivelor asumate”, potrivit reprezentanților IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Scandal într-un LICEU din Gorj! Un elev susține că a fost bătut de DIRECTOR

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul Tehnologic Turburea susține că ar fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.