7 tipuri de sex pe care trebuie să le încerci

sex

De la partide pasionale de sex ca în filme, la cele pline de resentimente, află care sunt cele 7 tipuri de sex pe care trebuie să le încerci măcar odată în viață!

Sexul fără inhibiții
Are loc de obicei în vacanță, cu o persoană pe care o știi de puțin timp și care caută la rândul ei o aventură de o noapte. Faptul că ești cu o persoană pe care nu o vei mai întâlni niciodată te va face să fii lipsită de inhibiții și să dai frâu liber imaginației. Vei avea parte de una dintre cele mai bune partide de sex din viața ta. De astfel partide poți avea parte și atunci când pierzi numărul paharelor de alcool.

Sexul de împăcare
Cine își mai aduce aminte de ce v-ați certat când partida de sex de împăcare te-a adus în al nouălea cer? Toate resentimentele și frustrările sunt date uitării când ai parte de sex ca în filme. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să cauți motiv de ceartă în fiecare săptămână doar pentru a avea parte de sex de împăcare.

Sexul de dimineață
Te-ai aplecat spre el doar ca să-i dai o sărutare de „bună dimineața“ dar cumva lucrurile ți-au scăpat de sub control și ceasul arăta cu mult peste ora la care trebuia să pleci spre muncă. Așa se întâmplă la partidele de amor de dimineață. Însă este atât de bun și de revigorant încât nimic nu-ți va șterge zâmbetul de pe față atunci când ajungi târziu la muncă.

Sexul care distruge lucruri
Ați fost atât de nerăbdători încât nu ați mai ținut cont de nimic. Veioza spartă, scaunul răsturnat și hainele împrăștiate peste tot sunt un semn al pasiunii voastre arzătoare. Și astfel de partide de sex sunt cele de care-ți vei aduce aminte peste ani.

Sexul cu poziții neobișnuite
Ai citit undeva despre o poziție care promite momente de plăceri unice și vrei neapărat să o încercați și voi. Însă de la a spune la a face este cale lungă și nu toate pozițiile vă pot fi accesibile. Dacă te doare spatele sau poziția în care stai este incomodă singurele suspine de care vei avea parte sunt cele de durere și nu de plăcere.

Sexul de despărțire
Fie că e vorba de o despărțire temporară, deoarece aveți o relație la distanță sau este una definitivă, deoarece relația nu mai merge lucrurile nu se pot încheia fără o partidă de sex. Măcar așa vei considera că intri într-o nouă etapă a vieții.

Sexul în care partenerul face toată treaba
Chiar dacă o partidă de sex este un lucru de echipă, asta nu înseamnă că din când în când nu-l poți lăsa pe el să facă toată treaba, doar pentru plăcerea ta. Ai grijă doar să-i întorci favoarea mai târziu.

Loading...

Citește și

5 avantaje ale sexului regulat

Dacă doriţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.