800 de milioane de euro, INVESTIȚIE în Gorj! Noi CARIERE deschise

cariera

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat aseară, la Realitatea TV că disponibilizările nu sunt singura măsură în procesul de restructurare de la CEO.

Grigorescu a enumerat câteva din cauzele care au dus compania energetică din Oltenia pe pierderi în ultimii doi ani și a amintit, în acest context, și influențele politice exercitate de-a lungul anilor la vârful companiei. „Ingerințele politice au fost pregnante la CEO. Ineficiența, corupția și risipa sunt cauzele situației actuale a companiei”, a precizat ministrul.
Victor Grigorescu a reamintit de strămutații de lux și banii care au fost cheltuiți, de-a lungul anilor pentru reconstrucția unor imobile supraevaluate pentru șefii din minerit și energie. ”Resursele companiei au fost drenate pentru expropriații de lux”, a spus Grigorescu.

„Deschidem și alte cariere”

Ministrul Energiei a vorbit și despre construirea grupului energetic de la Rovinari în colaborare cu chinezii și a menționat că nu se pune problema închiderii mineritului din Oltenia. ”Nu numai că nu închidem mineritul, dar deschidem și alte cariere. Abia aștept să vad o investiție de 800 de milioane de euro în Gorj, mai avem puțin pentru crearea grupului energetic de la Rovinari” a conchis Grigorescu.

A.G.
loading...
Loading...

Citește și

SCHIMBARE în Directoratul CEO!

Directoratul CE Oltenia va fi completat curând cu al cincilea membru. Este vorba despre Daniel …

Un comentariu

  1. Minciuni electorale, povesti a la epigogul pictor .Mai menestrelulule de ce pui numai casele si exproprierile la pierderile suferite de CO, de ce nu pui si furturile taticului tau si a altor anarhiști ca tine si ca el ?!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *