sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 14:50

800 de milioane de euro, INVESTIȚIE în Gorj! Noi CARIERE deschise

cariera

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat aseară, la Realitatea TV că disponibilizările nu sunt singura măsură în procesul de restructurare de la CEO.

Grigorescu a enumerat câteva din cauzele care au dus compania energetică din Oltenia pe pierderi în ultimii doi ani și a amintit, în acest context, și influențele politice exercitate de-a lungul anilor la vârful companiei. „Ingerințele politice au fost pregnante la CEO. Ineficiența, corupția și risipa sunt cauzele situației actuale a companiei”, a precizat ministrul.
Victor Grigorescu a reamintit de strămutații de lux și banii care au fost cheltuiți, de-a lungul anilor pentru reconstrucția unor imobile supraevaluate pentru șefii din minerit și energie. ”Resursele companiei au fost drenate pentru expropriații de lux”, a spus Grigorescu.

„Deschidem și alte cariere”

Ministrul Energiei a vorbit și despre construirea grupului energetic de la Rovinari în colaborare cu chinezii și a menționat că nu se pune problema închiderii mineritului din Oltenia. ”Nu numai că nu închidem mineritul, dar deschidem și alte cariere. Abia aștept să vad o investiție de 800 de milioane de euro în Gorj, mai avem puțin pentru crearea grupului energetic de la Rovinari” a conchis Grigorescu.

A.G.
loading...
Loading...

Citește și

Iovan vorbește lucruri trăsnite! Prima în CEO NU va fi de 1500 de lei

Prima de Crăciun pentru salariații Complexului Energetic Oltenia rămâne cea stabilită în Contractul Colectiv de …

Un comentariu

  1. Minciuni electorale, povesti a la epigogul pictor .Mai menestrelulule de ce pui numai casele si exproprierile la pierderile suferite de CO, de ce nu pui si furturile taticului tau si a altor anarhiști ca tine si ca el ?!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.