A adormit lângă soțul mort!

morga

Şi-a petrecut câteva ore lângă trupul fără suflare al soţului, fără să îşi fi dat seama că bărbatul murise. Este vorba despre o femeie din Târgu-Jiu, care a trecut prin această situaţie din cauza faptului că a consumat băuturi alcoolice peste măsură. Nenorocirea a fost descoperită de către o tânără de 18 ani, vecină cu familia respectivă, miercuri seară. 

Imediat după ce şi-a dat seama că vecinul său era fără suflare, tânăra a sunat la poliţie, la faţa locului ajungând atât oamenii legii, cât şi un echipaj de medici. Deşi soţia bărbatului a declarat, în primă fază, că târgujianul ar fi decedat cu o jumătate de oră înainte de sosirea medicilor, investigaţiile medicale au contrazis-o. „Persoana de 64 de ani a fost găsită decedată. Era decedată de câteva ore, nu de o jumătate de oră, după cum susţine soţia. Sunt urme vizibile de moarte ireversibilă. În urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat Marin Popescu, medic aflat la faţa locului.

„Nu ştiu când a murit”

Întrebată despre cum s-a petrecut tragedia, soţia decedatului, Doina Răducan, nu a fost în stare să ofere informaţii din cauza faptului că se afla încă sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceasta nu s-a sfiit să recunoască faptul că a consumat alcool. „Da, am băut, de ce să mint şi să spun că nu? Nu ştiu când a murit. Să fie o jumătate de oră, dar nu ştiu precis”, a spus femeia, deloc clară în exprimare.
Târgujianul era cunoscut cu afecţiuni medicale, fiind ţintuit la pat. Acest lucru este susţinut de către vecini. Tot aceştia au spus că femeia făcuse un obicei din consumul băuturilor alcoolice şi, mai grav, se întâmpla frecvent ca aceasta să îşi îmbete şi soţul. „Ea dormea când a venit necazul. Stă mereu beată. Ştim toţi din bloc. El, săracul, era paralizat. Îi dădea şi lui medicamente cu coniac. Consumau şi un bax de bere pe zi. Păcat de el. Nu era aşa bătrân. Noi am şi chemat preotul de dimineaţa, că am aflat că nu se simte bine. Dacă nu era problema asta cu băutul, o mai ducea”, a povestit unul dintre vecinii familiei Răducan.

Poliția face anchetă

Faptul că omul era suferind a fost confirmat şi de către poliţiştii târgujieni, care au efectuat cercetări în acest caz. „Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul 112, de o tânără de 18 ani din localitate, cu privire la faptul că vecinul său de 64 de ani a fost găsit decedat în locuinţă. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că bărbatul era cunoscut cu afecţiuni medicale. Nu există suspiciuni în ceea ce priveşte decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

loading...
Loading...

Citește și

Polițistul prins beat la volan, testat cu etilotestul la intrarea în serviciu! Șefii l-au trimis acasă

Agentul Cristian Bordea, de la Poliția Municipiului Târgu-Jiu, este din nou atenția superiorilor, după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.