A celebrat 20 de ani de la absolvirea liceului! Ce vedetă a revenit pe băncile CNSH

catalin-maruta-liceu

Vedeta ProTV, Cătălin Măruță, târgujian la origini, a revenit pe băncile liceului, la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta s-a reîntâlnit cu foștii colegi de liceu, alături de care a sărbătorit 20 de ani de la absolvirea Colegiului Național Spiru Haret din Târgu-Jiu. 

catalin-maruta1

Cătălin Măruță s-a născut și a crescut la Târgu-Jiu, tot aici făcând și școala. La facultate a plecat la București, acolo întâlnind-o și pe cântăreața Andra, cea care i-a devenit soție. „Am absolvit Facultatea de Drept – urmând tradiția familiei – dar pe urmă, am intrat în audiovizual și am descoperit că mă reprezintă mai bine.
De prin 1999, fac televiziune și învăț zilnic, ofer zilnic, descopăr zilnic oameni, fapte, lucruri surprinzătoare. Sunt căsătorit cu Andra, iubita și prietena mea, suflet pereche, femeia în care am încredere, pe care o iubesc și care mă cunoaște cel mai bine. (…) în rest… mă consider un om normal, jovial, echilibrat. Îmi place să călătoresc mult, colecționez ceasuri și cumpăr obiecte deosebite de oriunde mă duc”, spune, despre sine, Măruță. La Târgu-Jiu revine cu drag de fiecare dată când are ocazia. Aici are părinții, dar și bunicul și alte rude. De fiecare dată când vine, își reîncarcă bateriile și se bucură de fericirea de a fi în locurile în care a crescut. Și Andrei îi place la Târgu-Jiu, spun apropiații familiei Măruță. La sfârșitul săptămânii trecute, Cătălin Măruță a venit la Târgu-Jiu pentru a participa, cu emoție, la întâlnirea celebrării a 20 de ani de la absolvirea liceului. Acesta a absolvit cele 12 clase la Colegiul Național Spiru Haret.

T.D.

loading...
Loading...

Citește și

Își ADORĂ soția! I-a spus „Te IUBESC” în zeci de limbi străine!

În acest weekend, frumoasa interpretă de muzică populară, Olguța Berbec, și-a sărbătorit ziua de naștere. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *