A comis-o din nou! A rămas fără permis auto

Retras recent din activitatea de fotbalist, Adrian Mutu are din nou probleme cu oamenii legii. Fostului atacant i-a fost reţinut permisul auto pentru 30 de zile, după ce nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni din Bucureşti.

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a confrimat incidentul, fără însă să ofere mai multe detalii.

„(n.r. Adrian Mutu) Nu a acordat prioritate pietonilor şi ca orice cetăţean liber din statul românesc, i s-a suspendat permisul pentru 30 de zile. Numai poliţistul care a fost acolo poate spune dacă a pus în pericol viaţa cuiva sau putea să accidenteze pe cineva. Sunt însă nişte reguli care trebuiesc respectate de fiecare şofer. Trebuie să reduci viteza până la limita evitării oricărui pericol, când eşti în apropierea unei treceri de pietoni”, a declarat, la Antena 3, Iulian Surugiu, , preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Pentru Adrian Mutu, aceasta nu e prima situaţie în care se vede nevoit să-şi predea permisul. A mai pâţit-o în România, dar şi în Italia, când a fost prins circulând cu aproximativ 200 de kilometri de oră pe o autostradă de lângă Bologna, cu 70 de kilometri peste limita legală de 130km/h.

Sursa: http://www.prosport.ro/sport-life/sport-life/mutu-a-comis-o-din-nou-briliantul-a-ramas-fara-permis-auto-nu-a-acordat-prioritate-la-trecerea-de-pietoni-15388372

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.