A evadat folosind o foiţă de staniol

Este unul dintre cei mai versaţi spărgători! Czika Laszlo a scăpat recent din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, fiind al şaselea evadat în ultimii doi ani. “E un tip foarte inteligent”, spun surse din rândul poliţiştilor despre omul care a comis o mie de spargeri în ultimii ani.

Spărgător extreme de abil şi de alunecos! Czika Laszlo a evadat din arestul IPJ Cluj pe 14 august, apoi a închis lacătul în urma lui şi, astfel, i-a întârziat pe poliţişti cu o oră. S-a ascuns, dar în ciuda precauţiilor fost prins, două zile mai târziu. Judecătoria Cluj dispusese pe 14 iunie începerea procesului în dosarul în care Czika Laszlo (45 de ani), originar din Sfântu Gheorghe, este acuzat de comiterea mai multor furturi din locuinţe. Procurorii arată în rechizitoriu că doar în perioada ianuarie – februarie 2016, Czika, ajutat de un alt inculpat din dosar, Keresztes Jozsef, a spart 40 de locuinţe din Cluj-Napoca. Prejudiciul pentru aceste fapte este de circa 100.000 de lei.

În Top 3 spărgători

Surse din interiorul Poliţiei au dezvăluit că numărul spargerilor pe care le-a comis infractorul în toată ţara se ridică la aproape o mie, iar prejudiciul ar ajunge la circa două milioane de euro. Prinderea lui Czika a fost una dintre cele mai grele misiuni, întinzânu-se pe o perioadă de mai bine de un an şi angrenând un număr mare de poliţişti, susţin surse din cadrul anchetei. „Unul dintre ofiţerii care au lucrat la caz i-a spus lui Czika Laszlo că, având în vedere modul în care operează, este în Top 3 spărgători din ţară. El a răspuns, arogant, că îi <<bate>> oricând pe primii doi“, a povestit sursa citată.

Sursa: http://www.click.ro/news/national/spart-1000-de-locuinte-povestea-infractorului-care-evadat-folosind-o-foita-de-staniol

loading...
Loading...

Citește și

Vremea se schimbă RADICAL!

Marti (24 aprilie)  Vremea va fi deosebit de caldã, dar va deveni, în general instabilã, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *