A folosit o DRONĂ pentru a-şi filma nevasta care îl ÎNŞELA!

Un utilizator de Reddit a folosit propria dronă pentru a filme momentele în care nevasta îl înșela cu alt bărbat.

Menținerea unei căsnicii fericite nu este un lucru ușor, mai ales dacă luăm în considerare faptul că o persoană te poate surprinde în mod negativ chiar și după ce ați petrecut aproape douăzeci de ani împreună. De acest lucru s-a convins de curând un utilizator de Reddit, care bănuia că nevasta sa era infidelă. După cum scriu și cei de la The Next Web, în timp ce unii oameni ar prefera să aibă o discuție simplă cu partenerul sau să apeleze la un consilier matrimonial, americanul a preferat o metodă diferită.

Mai exact, acesta s-a folosit de propria dronă pentru a-și filma nevasta în timpul în care aceasta se întâlnea cu amantul ei. Inițial, mulți s-au îndoit în legătură cu autenticitatea videoclipului publicat de către utilizatorul cu numele ”ugleee”. Însă există numeroase indicii care sugerează în mod clar faptul că el nu minte. Printre acestea se numără un comentariu din urmă cu doi ani de zile în care acesta dădea de înțeles că se înțelegea foarte bine cu nevasta sa.

Sursa http://a1.ro/news/inedit/un-american-a-folosit-o-drona-pentru-asi-spiona-nevasta-in-timp-ce-il-insela-id611430.html

loading...
Loading...

Citește și

Pericol de EXPLOZIE la un DEPOZIT DE MUNIȚIE din centrul Tg-Jiului. Vezi ce au descoperit inspectorii ITM!

”Inspectorii de muncă cu atribuții de control în domeniul securității și sănătății în muncă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *