A lăsat GAZETĂRIA și-a ajuns PRIMAR. Ce planuri URGENTE are Pigui

pigui

Fostul jurnalist, Cosmin Pigui, a reușit să câștige alegerile locale din 5 iunie din comuna sa natală, dar nu a obținut și majoritatea în consiliul local.

Fondatorul a două cotidiene din județul Gorj a renunțat la meseria care l-a făcut cunoscut pentru politică. Asta, poate și pentru că în urmă cu 4 ani a încercat să câștige scaunul de primar la Peștișani ca independent, dar nu a reușit să-l învingă pe liberalul Florin Pavel. După ce a ajuns lider la organizația PSD din comună, Pigui și-a încercat din nou norocul pe 5 iunie. De data asta a ieșit învingător. L-a învins pe principalul contracandidat, Ilie Fuiorea, de la ALDE, diferența fiind de 150 de voturi. Chiar și-așa, noul primar nu va avea o viață ușoară ca gospodar șef.

Nu are majoritate în consiliul local

Cu toate acestea, e convins că se va descurca ca primar. „Sunt convins că mă voi descurca, pentru că altfel nu aș fi candidat. Nu este normal să candidezi la o funcție, mai ales una cum este cea de primar și să nu ai încredere că te vei descurca. Sunt convins că tot ceea ce mi-am propus și în programul meu și în gândul meu ca și strategie pentru dezvoltarea comunei Peștișani, care nu este orice comună, e comuna lui Constantin Brâncuși, voi duce la îndeplinire. În jur de 150 de voturi am avut în fața lui Fuiorea. Nu am o majoritate în consiliul local, dar sunt convins că alegerile au trecut și oamenii vor pricepe că de aici încolo trebuie să lucrăm pentru comună, pentru că avem foarte multe de remediat, handicapuri mari față de comunele din jur, față de majoritatea localităților din Gorj. Avem o responsabilitate foarte mare față de comună. Fuiorea nu va fi viceprimar, este exclus acest lucru. L-am pus o dată viceprimar și de aici încolo nu va mai vedea niciodată această funcție. Deocamdată, majoritatea este în discuții, vom vedea în următoarele zile. Sunt 4 consilieri PSD, 3 consilieri ALDE, 2 PNL, 2 PRU, 1 UNPR și 1 PMP în consiliul local”, a declarat Cosmin Pigui.

Ce vrea să facă URGENT la Peștișani

Asfaltarea drumului ce duce spre casa Titanului de la Hobița este una din principalele priorități ale proaspătului primar de Peștișani. „Drumul către casa lui Constantin Brâncuși, dacă nu în toamna acestui an, cel târziu în primăvara anului viitor, va fi modernizat, va fi asfaltat corespunzător. Am fost la o întâlnire cu prietenul și vecinul meu, primarul Romică Bâldea de la Telești, unde acesta a realizat un pod peste râul Bistrița, care să unească cele două comune. Chiar dacă încă nu mi-am primit mandatul de primar, sunt foarte importante proiectele comune cu cele ale comunei Peștișani cu comuna Telești și comuna Runcu și le voi dezvolta, mai ales că sunt prieten cu cei doi primari”, a precizat Cosmin Pigui.

loading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

3 comentarii

  1. Urgent! Castiguri chiar din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta, pentru colaborare, persoane foarte serioase si interesate sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate usoara, in timpul liber sau full-time, la alegere. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarumarioara1964@gmail com

  2. Betivanu’ nr 1 al Gorjului ajunse Primar ! O sa conduca Comuna Pestisani cu sticla .+……dragi alegatori n vdm la birt

  3. Asta trebuia arestat pentru cîți bani a mâncat din spinarea minerilor cu fițuica aia de ziar a lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.