A lăsat modelingul pentru coafură! Este primul BĂRBAT hair stylist din ORAȘ!

predescu-ionut1

Ionuț Predescu are 24 de ani, este din Târgu Jiu. Acesta  a absolvit Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afaceri din cadrul Universității Costantin Brancuși, iar de doi ani practică meseria de hair stylist. 

Înainte de a-ș dedica timpul meseriei de hair stylist, Ionuț Predescu a făcut parte din cadrul agenției de modele „Next Image Agency”. În ciuda faptului că spera să -și clădească o carieră în acestă lume artistică, Ionuț, și-a dat repede seama că, modelingul nu este cea ce își dorește cu adevărat.
Tânărul a renunțat la acest vis și a decis să -și urmeze pasiunea pentru coafat, pe care o descoperise mai de mult. Puteți afla povestea lui citind materialul de mai jos.

Reporter: De ce ai o optat pentru o meserie din lumea femeilor?
Ionuț Predescu: Îmi place meseria, o fac cu plăcere, este pasiunea mea. Eu nu o consider o meserie ci un lucru în care mă regăsesc.

Rep.: Se lasă uşor, doamnele pe mâna ta sau sunt sceptice?
I.P.: La început au fost mai sceptice dar pe parcurs s-a schimbat totul. Sunt unele doamne care cer să fie coafate de mine și nu de o domnișoară. Spre surprinderea mea sunt foarte multe cliente care preferă băieți să le coafeze.

Rep.: Am observant că pe contul tău de facebook ai postat fotografii în timp ce coafai câteva interprete de muzică populară. De cât timp îţi sunt cliente şi ce alte cântărețe şi- au mai lăsat părul pe mâna ta?
I.P.: Da, le am cliente pe doamnele muzicii populare Ileana Horhoianu și doamna Dogaru Maria. Cele două îmi sunt cliente de aproximativ 7 luni de zile.

Rep.: Ești primul hair stylist, bărbat din oraș?
I.P.: Cred că da, nu mai știu pe altcineva care să fi practicat această meserie înaintea mea și aici mă refer strict la partea de hair styling. Eu sunt în acest domeniu de doi ani de zile.

Rep: Realizezi și coafuri sofisticate?
I.P.: Da, realizez tot felul de coafuri. Doamnele pot admira coafurile pe care le creez, pe contul meu de facebook “Ionuț Predescu”. Am postat mai multe fotografii cu diferite împletituri, coafuri lejere, de seară, de zi, toate pot fi vizualizate acolo.

loading...
Loading...

Citește și

Se caută SALVAMONTIȘTI la Gorj!

Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale de execuţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.