miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:19

A mâncat o lămâie cu tot cu coajă! Efectul este incredibil

lamie

Poţi mânca lămâile cu tot cu coaja dacă vrei ca organismul tău să beneficieze de mai mulţi nutrienţi decât dacă ai consuma doar sucul.

Lămâile conţin 22 de compuşi anticancerigeni printre care şi limonenul, care opreşte răspândirea tumorilor cancerigene la animale. De asemenea, ele au în compoziţia lor şi substanţe care opresc divizarea celulelor canceroase.
Totodată, lămâile au un nivel de potasiu ridicat, acesta fiind un mineral important care ajută vasele de sânge să fie uşoare şi flexibile. Astfel, tensiunea ridicată poate scădea. Vitamina B din lămâi este benefică pentru problemele de inimă.
Coajă de lămâie conţine de aproape 10 ori mai multe vitamine decât sucul şi, în plus, ajuta la eliminarea elementelor cancerigene din organism. Cu toate acestea, trebuie neapărat să alegi lămâi eco, ce nu au fost tratate cu pesticide.

loading...
Loading...

Citește și

Ieftin și eficient! Cum să curățăm mașina cu ingredientele din casă

Dacă vă doriți să aveți tot timpul mașina curată, dar în aceeași măsură vreți să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.