luni , 11 decembrie 2017 - 19:11

A MURIT un general IMPORTANT, fost ministru al Apărării

Fostul senator Marius Marinescu a confirmat pentru AGERPRES moartea generalului Victor Atanasie Stănculescu, fost ministru al Apărării.

”Transmit condoleanțe familiei și celor apropiați. Generalul Stănculescu a murit duminică, într-un azil privat. Am aflat și eu de la un prieten comun. Am fost vecini în cartierul Primăverii timp de 13 ani. De Florii, am discutat ultima dată. Eu am scris o carte despre Casa Poporului (…) în special despre adăpostul antiatomic și tunelele construite de la Palatul Primăverii până la Comitetul Central și Ministerul Apărării. Mi-a dezvăluit multe secrete, lucram împreună.

General Stănculescu mi-a povestit și despre perioada evenimentelor din 89 (…). Instanța îl condamnase, dar el, ca și soția sa, se credea un erou”, a povestit Marius Marinescu.

Potrivit acestuia, în urmă cu puțin timp, fostul ministru a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a suferit o intervenție chirurgicală.

În aceeași perioadă, Stănculescu ar fi suferit un atac cerebral.

La 19 iunie 2016, Victor Atanasie Stănculescu, fost ministru al Apărării, a murit, la vârsta de 88 de ani.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.