A PIERDUT al patrulea mandat la UN SINGUR VOT! Acuzaţii de FURT!

gogalniceanu-turcinesti

Situație extrem de tensionată la Turcinești, după închiderea urnelor de vot, în seara de duminică, 5 iunie. Tensiunea s-a prelungit până a doua zi dimineaţă pentru că primarului de până acum, Vasile Gogălniceanu, nu i-a venit să creadă că pierde alegerile la o diferenţă de un vot.

Candidații au cerut renumărarea voturilor iar buletinele au fost renumărate, dovedindu-se că situaţia iniţială, aceea că social-democratul Gogălniceanu a pierdut primăria Turcineşti, a fost reală. Astfel, acesta a pierdut bătălia, după trei mandate la primăria localităţii, în fața lui Dumitru Modrea de la PNL, care a strâns cu un vot mai mult.

„Nu credeam că mi se poate întâmpla aşa ceva”

Numai că fostul primar susţine că a fost furat: „Ştiam că sunt tot felul de metode de fraudă, dar nu m-am gândit că mie mi se poate întâmpla aşa ceva. Sunt foarte convins că am fost furat, mai aveam multe de făcut la primărie. În cazul în care plec de tot, o să se aleagă praful de primărie, o să vedeţi. Cum vă explicaţi că la consilier aveam 80 de voturi şi la primar, cu unul mai puţin. În plus nu poţi să te ţii, tu, un singur om, la cinci care fură… Asta e, câteva zile o să stau mă liniştesc şi voi vedea ce voi face. Consilierii mi-au propus să rămân viceprimar, vom vedea”, a spus Vasile Gogălniceanu.

loading...
Loading...

Citește și

SCHIMBARE în Directoratul CEO!

Directoratul CE Oltenia va fi completat curând cu al cincilea membru. Este vorba despre Daniel …

6 comentarii

  1. Bai TRACTORISTULE ce ai facut ma in 3 mandate??????? Ai ajuns unde iti este locul: la vaci! Nu ai fost in stare nici macar sa peticesti un drum in 12 ani… Ce ai facut ma TRACTORISTULE?

  2. Hotule,tu vorbesti de furat?Lasa oamenii capabili sa conduca.Ti-ai batut joc de investitiile din comuna.

  3. cine îi corect

    eu de 26 de ani nu am văzut psd-ist corect …are cineva filmări cum au carat de pe valea Cartiului oameni lui Gogălniceanu pe aceia pe care cu o seară inainte de votare a trimis om să le dea de baut la barul din Jdovină?

  4. Rusine sa va FIE domnule fost primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *