marți , 28 februarie 2017 - 7:26

A plecat acasă după a doua gală „Bravo, ai stil!”

Rândurile se strâng, dar şi pretenţiile juraţilor cresc! Duminică seară (4 septembrie), Iulia Albu, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu au mai făcut o eliminare. O altă tânără aspirantă la marele premiu de 100.000 de lei şi o carieră în televiziune a părăsit competiţia în lacrimi.

Deşi a investit mult în imaginea ei, tânăra care nu a reuşit să-i convingă pe juraţi că merită să meargă mai departe este Daniela. Ea a fost eliminată după decizia unanimă a celor trei juraţi. Aceştia i-au făcut recomandări de care se pare că concurenta nu a ţinut cont.

„Daniela a fost mult mai puţin flexibilă. Noi toţi nu am mai luat în calcul neapărat şi prestaţia din punct de vedere estetic, ci ne-a interesat cum se adaptează fetele, se transformă şi îşi ies din zona de confort”, a spus Maurice Munteanu.

http://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-plecat-acasa-dupa-doua-gala-bravo-ai-stil

loading...

Citește și

FOTO: ACCIDENT SPECTACULOS! Două TINERE s-au RĂSTURNAT CU MAȘINA!

Două tinere au fost, sâmbătă în jurul prânzului, la un pas de o tragedie, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.