A revenit în funcția de DIRECTOR la CEO!

dorina-jianu

Dosarul ”Bani pentru Medințu” a scos-o, pentru câteva luni, din funcția de director la CEO, iar măsurile preventive impuse în cursul urmăririi penale chiar i-au interzis să mai ocupe funcția din care a comis infracțiunea pentru care e judecată, însă, de ieri, a revenit în cadrul companiei.

Dorina Jianu și-a reluat, începând de ieri, activitatea în cadrul CEO, după ce a scăpat de toate măsurile restrictive dispuse împotriva sa.
Jianu ocupă, în continuare, funcția de director al Direcției Legislație și Guvernanță Corporativă, însă există posibilitatea să fie numită, printr-o decizie de Directorat, pe un alt post important în cadrul companiei energetice.
Dorina Jianu a avut contractul de muncă suspendat, pe perioada cât s-a aflat sub control judiciar, iar mai apoi a intrat în concediu de odihnă. Pe timpul urmăririi penale, dar și după trimiterea în judecată, măsura preventivă dispusă împotriva lui Jianu menționa faptul ca aceasta să nu-și poată exercita funcția din care a comis infracțiunea. De la începutul lunii octombrie, atât Dorina Jianu, cât și ceilalți doi directori judecați în dosarul ”Bani pentru Medințu” au scăpat, definitiv, de măsurile preventive.
Jianu, împreună cu Laurențiu Ciobotărică, la data comiterii faptelor, director general al CEO, și Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere a companiei, au fost trimiși în judecată de către DNA, în luna iunie a acestui an, după ce au aprobat și acordat în mod nelegal, fostului director Aurel Medințu, o compensație financiară constând în 5 remunerații fixe lunare avute de aceasta din urmă în calitate de membru al Directoratului, respectiv 128.100 lei.


loading…


loading...
Loading...

Citește și

IMAGINILE accidentului grav de la Câmpu Mare! Un mort şi trei răniţi!

Victimele din accidentul produs astăzi laCâmpu Mare sunt doi bărbaţi, de 21 şi 52 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.