Abia s-au căsătorit, că s-au şi DESPĂRȚIT! Gorjeanca focoasă s-a separat de fotbalist!

monica-si-sotul1

Au o relație de câțiva ani iar anul trecut cei doi îndrăgostiți au hotărât să se căsătorească religios. Acum, la nici un an de când și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu, cuplul Monica Buzărin și Adrian Popa se pare că au decis să se separe.Monica Buzărin, originară din Gorj, devenită celebră datorită relației pe care a avut-o cu Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, s-a căsătorit religios anul trecut cu fotbalistul Adrian Popa, după o relație de câțiva ani. Astăzi, la aproape un an de când au devenit soț și soție se pare că lucrurile numai merg așa bine între ei. Conform imaginilor de pe contul personal de facebook al Monicăi de mai bine de trei luni, soțul frumoasei blonde lipsește din toate fotografiile postate de aceasta. Chiar și concediul din acesastă vară, Monica l-a făcut tot singură. Gorjeanca s-a relaxat în acestă vacanță pe o plajă din Spania.

Model de profesie

Monica Buzărin s-a făcut remarcată mai întâi în postura de model, iar ulterior a intrat în lumea televiziunii, făcând parte pentru o perioadă de timp din cadrul emisiunii ,,Acces Direct”, difuzată de postul de televiziune Antena1. În prezent, Monica și-a îndreptat atenția în întregime către televiziune, în special către emisiunile sportive.

I.I.

ERATĂ

Nu este nimic adevarat. Eu si sotul meu suntem impreuna de 3 ani si nici macar o data nu ne-am despartit. Locuim in Spania de 1 an si nici vorba de vreo despartire 🙂 Este adevarat ca sotul meu nu apare prea mult in poze pentru ca nu-i place, si nu cred ca este singurul. Eu fac poze in fiecare zi pentru ca ador sa fac asta, in orice conjunctura, dar asta nu inseamna ca daca sotul meu nu apare cu mine suntem separati. Suntem fericiti si chiar avem in plan un copil. Multumesc!

loading...
Loading...

Citește și

Weekend de VIS la Paris pentru o actriță din Târgu Jiu! Vezi cu ce cine s-a întâlnit!

O cunoscută actriță a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a avut parte de …