Absolvenţii care se angajează într-un supermarket, plătiţi cu zeci de mii de euro pe an

Lanţul de supermarket-uri Aldi din Marea Britanie le oferă absolvenţilor promiţători un salariu de pornire de 44.000 lire sterline (49.500 euro) pe an, în cea mai nouă campanie de recrutare a companiei germane.

Pe lângă salariile mari, Aldi le va oferi angajaţilor tineri maşini de serviciu şi alte beneficii, scrie Daily Mail.

Lanţul german nu este singurul supermarket care investeşte în absolvenţii promiţători. Lidl le oferă absolvenţilor un salariu de 40.000 lire sterline (45.000 euro), în timp ce retailer-ul Amazon îi plăteşte cu 35.000 lire sterline (40.000 euro).

Pe pagina de recrutare a absolvenţilor, Aldi precizează: „Aţi auzit probabil că le oferim absolvenţilor un pachet fantastic (inclusiv un Audi A4 de serviciu)”.

„Programul va dura 12 luni şi da, este solicitant… În a 14-a săptămână de training, veţi administra cel puţin un magazin. În cele din urmă, aţi putea ajunge să administraţi propria voastră afacere, de milioane de lire sterline”.

„Oamenii presupun că vor primi cele mai bune salarii dacă se angajează la Primărie sau la firmele de avocatură. Totuşi, Aldi este doar unul din numele din retail care investesc masiv în retenţia noilor absolvenţi”, a declarat Martin Birchall, directorul firmei de cercetare a pieţei High Fliers.

loading...
Loading...

Citește și

A intrat BEAT cu mașina în mai mulți COPACI!

La data de 23 mai a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *