Accident cumplit pentru un bărbat! I s-a înfipt o sârma în organul genital

Clipe de groază, dar şi de ruşine, trăite de un botoşănean weekend-ul care tocmai ce a trecut, bărbatul având parte de un accident mai puțin obișnuit.

Plecat la un vecin să culeagă câteva fructe din grădina acestuia, bărbatul în vârstă de 50 de ani a încercat la un moment dat să sară un gard de sârmă. Deşi nu era foarte înalt, aproximativ un metru, bărbatul s-a dezechilibrat în cel mai nefericit moment, când era cu un picior deja trecut peste sârma ascuţită a gardului, şi a căzut.

În cădere, însă, a aterizat cu zona intimă pe gard, iar o sârmă i-a străpund pantalonul şi i s-a înfipt chiar în penis. Ţipetele de durere ale acestuia au alertat pe cei din preajmă, bărbatul fiind adus la spital chiar de soţie. Acesta a fost preluzat de cradele medicale şi după ce i-a fost toaletată rana şi i s-a făcut un vaccin antitetanos, a fost internat pe secţia de urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă.

 „Pacientul prezenta o plagă penetrantă regiunea peniană care era, având în vedere zona, de dimensiuni apreciabile. Acuza dureri în acea zona, însă a fost nevoie să calmăm şi soţia, speriată. I-am dat asigurări că soţul va pleca acasă exact cum îl ştie”, a spus un asistent din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.
loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Ghidul expediției de rafting pe Jiu, RESUSCITAT!

Un grup de persoane (18 din primele date) ar fi organizat rafting pe Defileul Jiului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *