marți , 24 octombrie 2017 - 12:21

Accident cumplit pentru un bărbat! I s-a înfipt o sârma în organul genital

Clipe de groază, dar şi de ruşine, trăite de un botoşănean weekend-ul care tocmai ce a trecut, bărbatul având parte de un accident mai puțin obișnuit.

Plecat la un vecin să culeagă câteva fructe din grădina acestuia, bărbatul în vârstă de 50 de ani a încercat la un moment dat să sară un gard de sârmă. Deşi nu era foarte înalt, aproximativ un metru, bărbatul s-a dezechilibrat în cel mai nefericit moment, când era cu un picior deja trecut peste sârma ascuţită a gardului, şi a căzut.

În cădere, însă, a aterizat cu zona intimă pe gard, iar o sârmă i-a străpund pantalonul şi i s-a înfipt chiar în penis. Ţipetele de durere ale acestuia au alertat pe cei din preajmă, bărbatul fiind adus la spital chiar de soţie. Acesta a fost preluzat de cradele medicale şi după ce i-a fost toaletată rana şi i s-a făcut un vaccin antitetanos, a fost internat pe secţia de urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă.

 „Pacientul prezenta o plagă penetrantă regiunea peniană care era, având în vedere zona, de dimensiuni apreciabile. Acuza dureri în acea zona, însă a fost nevoie să calmăm şi soţia, speriată. I-am dat asigurări că soţul va pleca acasă exact cum îl ştie”, a spus un asistent din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.
loading...
Loading...

Citește și

MOTRU: I-au furat bunurile din APARTAMENT știind că proprietarul este plecat la muncă în Italia!

La data de 24 octombrie a.c., polițiști de investigaţii criminale, din cadrul Poliției Municipiului Motru, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.