vineri , 24 februarie 2017 - 14:41

FOTO: Accident de muncă GRAV, în Parâng! Angajat luat cu elicopterul SMURD

Un grav accident de muncă a avut loc, astăzi, în masivul Parâng. Un angajat al SPADPP care deservea telescaunul a căzut de pe un stâlp. Muncitorul a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Craiova. Bărbatul de peste 30 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD chiar din munte, din zona pilonului 17.

dsc9732_16002500“Bărbatul a căzut de o înălțime de aproximativ 4 metri. Are leziuni interne, fractură maleolă dreaptă și fractură la brațul stâng. A fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Craiova”, spun surse din Parâng.

La fața locului s-au deplasat atât reprezentanții ITM cât și cei ai IPJ. În cazul în care bărbatul va rămâne doar cu incapacitate temporară de muncă, cercetarea evenimentului se va face de către angajator.

Sursa: http://www.avantulliber.ro/2016/07/12/accident-de-munca-grav-in-parang/

loading...

Citește și

REVOLTĂ pe facebook! Ce a făcut o FETIŢĂ!

Cu multă tărie de caracter demnă de invidiat, o fetiță din Târgoviște își critică profesorii …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.