duminică , 17 decembrie 2017 - 17:52

Accident GRAV! Răniţi blocaţi!

Douăzeci şi şase de persoane au fost rănite sâmbătă în zorii zilei când un autobuz supraetajat s-a izbit de un pod de cale ferată la Londra, iar plafonul a fost smuls în urma impactului, a anunţat brigada de pompieri, transmite Reuters.

Trei oameni care au rămas blocaţi la nivelul superior al autobuzului au trebuit eliberaţi de către echipajele de descarcerare şi cinci au fost duşi la spital. Toţi ceilalţi răniţi au fost trataţi la faţa locului.

„Două maşini de pompieri, o echipă de salvare şi 15 pompieri au fost chemaţi la locul unei coliziuni între un autobuz şi un pod de cale ferată pe St Lays Road din Tottenham (nordul Londrei) în această dimineaţă”, a anunţat brigada de pompieri într-un comunicat.

Poliţia a transmis că anchetează incidentul şi că viaţa niciunuia dintre răniţi nu este în pericol.

Compania de transport din Londra, TfL, a anunţat că autobuzul fusese închiriat şi că nu era operat de TfL, însă un purtător de cuvânt nu a putut comenta informaţiile apărute în presă potrivit cărora autobuzul era operat de o companie care se ocupa cu organizarea de evenimente.

Potrivit DPA, autobuzul fusese închiriat pentru o petrecere.

Sursă: Agerpres
loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la o pensiune mai multe persoane EVACUATE!

Pompierii au evacuat, sâmbătă seara, 68 de persoane care se aflau într-o pensiune din Sibiu, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.