Accident rutier grav în drum spre mare

S-a deschis sezonul pe litoralul românesc, iar românii vor să profite de weekendul prelungit cu ocazia Rusaliilor. Din păcate, drumul spre mare este unul anevoios. Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineață (18 iunie), între un autoturism și un tir, pe autostrada A4, în apropiere de sensul giratoriu de la Agigea.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentur Situații de Urgență „Doborgea” Constanța trei fete au rămas încarcerate, după ce au intrat cu mașina sub un TIR. Medicii spun că cele trei victime sunt conștiente și au fost transportate la spital, potrivit ziuaconstanta.ro. Accidentul a avut loc pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la Kilometrul 18. Circulația în zonă a fost perturbată pentru scurt timp.

În urma impactului, cel mai gra va fost rănită o tânără de 27 de ani, care prezintă traumatism cranian, traumatism de bazin și traumatism facial. Celelalte două femei, cu vârste până în 30 de ani, prezintă traumatism toracic și cranian. Cele trei victime au fost transportate la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

loading...
Loading...

Citește și

Prinși BĂUȚI la volan!

La data de 16 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *