Aceste provocări erotice fac partida de sex mai incitantă

sex18

Provocările sexuale sunt sarea și piperul relației intime și nu ar trebui să lipseasca din viața sexuală a niciunui cuplu. Iată câteva provocări erotice cu ajutorul cărora poți să-ți faci viața intimă mult mai incitantă. Nu te sfii să le încerci!

Şopteşte-i vorbe dulci
Seara, când sunteți în pat, șoptește-i la ureche vorbe dulci cu tentă erotică, iar apoi sărută-l pe ureche, pe gât și mângâie-l tandru. Roagă-ți iubitul să-ți spună și el care sunt fanteziile lui, iar apoi poate le puneți și în aplicare.

Atingere pe nevăzute
Leagă-ți partenerul la ochi cu o eșarfă și atinge-l cu o parte a corpului tau : buze, degete, vârful nasului, etc. Jocul presupune ca el să ghicească cu ce parte l-ai atins. Dacă nu reușește din prima, mai atinge-l o dată sau dă-i câteva indicii. După ce ghicește, câștiga dreptul de a-i îndeplini o dorință sexuală.

Adevăr sau provocare
Fă din cunoscutul joc “Adevăr sau provocare”un moment intens, în urma căruia să iasă scântei. Modificați puțin regulile jocului pentru a-l face mult mai incitant. Fiecare trebuie să se gândească la 4-5 provocări fierbinți pe care să le scrieți pe câte un bilețel și apoi adăugați-le într-un bol. Ori de câte ori unul dintre voi alege provocare, extrage un bilețel și face ce scrie în el.

Gesturi îndrăzneţe în public
Când ieșiti cu prietenii într-un bar sau restaurant, atinge-ți iubitul ușor cu picioarele pe sub masă, zâmbește-i seducător, cochetează cu el din priviri, fără ca ceilalți să observe gesturile tale. Jocul vostru erotic poate continua în baia localului în care vă aflați…

Preludiu la rece
Dacă vă plac senzațiile tari, atunci ar trebui să încercați un preludiu, în bucătărie, dar nu oriunde, ci în fața frigiderului deschis. Săruturile pasionale, atingerile senzuale învăluite de aerul rece vă vor da o senzație unică, de neuitat.

Dansează-i provocator
Îmbracă-te într-o lenjerie intimă extrem de provocătoare, dă drumul la muzică și dansează lasciv în fața partenerului tau. Pentru ca dansul sa fie și mai interesant, atinge-ți iubitul din când în când, sarută-l și renunță treptat la piesele vestimentare.

sursa: clickpentrufemei.ro

Loading...

Citește și

Curiozități despre sexul anal

Sexul anal este un subiect controversat și din acest motiv cele mai multe persoane sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.