vineri , 15 decembrie 2017 - 6:15

Acționarii CE Oltenia vin la Târgu Jiu! SCHIMBĂRI în Directorat

ceo

Ședința Adunării Generale a Acționarilor (AGA) a Ce Oltenia, care ar fi trebuit să aibă loc ieri, s-a amânat pentru astăzi. Potrivit Convocatorului, acționarii vor aproba programul de disponibilizare stabilit pentru companie.

De această dată, acționarii CE Oltenia își vor ține ședința la sediul CEO din Târgu Jiu. De asemenea, tot astăzi va avea loc și ședința comisiei mixte administrația/sindicate, în care va fi stabilit modul de acordare a cotei de cărbune  și vor fi aprobate primele pentru salariați cu ocazia Zilei Meseriei.

Posibile schimbări la șefia CEO

Vineri, va avea loc ședința Consiliului de Supraveghere. Este foarte probabil ca membrii acestui for să ia în calcul schimbarea unor directori ai CEO. Mai exact, să schimbe o parte din cei care formează acum Directoratul. În spațiul public se anunță înlocuirea  lui Ionel Ilie, director al Diviziei Energie care are atribuții și de director general, a directorului Diviziei Financiare, Laurențiu Ciobotărică, și a lui Daniel Antonie, șeful Diviziei Miniere. Nu există însă nicio confirmare oficială în acest sens, cu toate că se vehiculează de câteva săptămâni, și numirea în Directorat a unui specialist german căsătorit cu o româncă din Vâlcea. Componența actualului Directorat este următoarea: Ilie Ionel– președinte, Ciobotărică Ion Laurențiu –membru,  Antonie Daniel –membru,  Bălăcescu Ovidiu – membru și Teodorescu Adrian Mircea – membru.

loading...
Loading...

Citește și

Iovan vorbește lucruri trăsnite! Prima în CEO NU va fi de 1500 de lei

Prima de Crăciun pentru salariații Complexului Energetic Oltenia rămâne cea stabilită în Contractul Colectiv de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.